MikroC a Hi-tech C chyby

B

bbgil

Guest
Ahoj chlapci, som na túto otázku o tom, prečo Hi-tech C, dáva sa chyba pri Mikro C nie je. kód je veľmi jednoduchý. Som oboznámený s assembleri, ale len vyrazil s C. Snažím sa zistiť, ktoré je jednoduchšie použitie medzi týmito dvoma. void main () {PORTC = 0; trieske = 0 while (1) {PORTC = ~ PORTC, Delay_ms (1000);}} / / ~! Chyby vo Hitec C: Závažnosť Popis zdrojov ID 2 (499) definovaná symbol: _Delay_ms 1 (361) implicitné funkcie definovaná int linka 25 20 1 (337) linka nemá riadok na koniec riadku 26 1 (176) chýba nový riadok linka 27 je to syntaktická chyba? a prečo sa hľadá chýbajúce novej rady, keď jej už na konci programu? Každá pomoc je vítaná.

Ahoj, Delay_ms () je vstavaná funkcia MikroC, v hi-tech c nemá vstavanú funkciu s názvom Delay_ms ()

# Include "delay.c" void main () {trieske = 0; PORTC = 0 while (1) {PORTC = ~ PORTC, Delay_ms (1000);}} / / ~! ide o: D

Vďaka za odpovede. Ako je to chyba na konci riadku. že raz ma mate. konkrétnym spôsobom, že C v hi-tech byť ukončené inak ako v Mikro C? Myslel som, že c je c vo všetkých prekladačov.

Skúste to dať nový riadok na konci kódu. To znamená, kliknite na koniec vášho kódu (po} / / ~!) A stlačte klávesu Enter

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back