M
MagicSpark
Guest
Mám assembler projekt založený na radič TI MSP430F149. Potrebujem previesť do C. Našou snahou je mix assembleri a C kód dohromady, a potom pomaly prepísanie časti kódu assembleri. Tak som si na nasledujúce otázky: Pridal som do súboru C projekt obsahujúci funkciu main (). Musím sa venovať osobitnú pozornosť presmerovať reset vektor na 0xFFFEh volanie hlavnej funkcie alebo C kompilátor / linker bude to pre mňa? Samozrejme C kód je prevedený na assembleri a umiestniť do kódu segmentu. Potrebujem vedieť, či, že assembler (od C) budú umiestnené na samostatných segment kódu alebo existujúci kód segmente s existujúcimi assembler? Mám spoločného segmentu v assembleri kódu, kde je definovaný vektor prerušenia. Predpokladám, že C prekladač / linker bude musieť vykonať potrebné zmeny je, aby sa hlavné výzvy pre reset (zapnutie) prerušenia. Mám sa vzdať reset vektor definovaný v assembleri kód? Mám definovať reset vektor v C? Ako to bude komunikovať so súčasnými vektor prerušenia ion spoločného segmentu v assembleri kód? Vďaka vopred PS ja používam IAR Workbench IDE