Microsoft Windows nereaguje?

D

deviddiya

Guest
Mám Dell prenosný počítač s Windows 7 na to, o rok a pol starý. Keď som sa otočil ho na ráno, desktop prišiel, ale nič by sa otvoriť alebo reagovať. Po niekoľkých minútach, správa vyskočila hovorí "aplikácie Microsoft Windows nezodpovedá." Obrazovka potom ide úplne modrá. To bude robiť, že zakaždým, keď som zapnite počítač. V súčasnej dobe som v núdzovom režime, ktorý sa zdá, že funguje. Bežal som pár antivírusových programov a nebolo nájdené nič. Čo vo svete sa deje s mojím počítačom a ako môžem opraviť?!?

Ak pri moci prihlásiť v núdzovom režime nie je jeho hardvérový problém. Vaša kolo je úplne v poriadku. Len so systémom Windows 7 Bootable DVD a urobiť úhľadný vlastnú inštaláciu v rovnakom oddielu, kde OS súbory sú už existujúcich. Všetko najlepšie.

Mám Dell prenosný počítač s Windows 7 na to, o rok a pol starý. Keď som sa otočil ho na ráno, desktop prišiel, ale nič by sa otvoriť alebo reagovať. Po niekoľkých minútach, správa vyskočila hovorí "aplikácie Microsoft Windows nezodpovedá." Obrazovka potom ide úplne modrá. To bude robiť, že zakaždým, keď som zapnite počítač. V súčasnej dobe som v núdzovom režime, ktorý sa zdá, že funguje. Bežal som pár antivírusových programov a nebolo nájdené nič. Čo vo svete sa deje s mojím počítačom a ako môžem opraviť?!?
som stál pred problémom skôr, ale keď som reštartovať počítač, bol stanovený problém. Môžete nájsť nejaký počítačový expert, aby ste zistili, či to.

Som si, že podobný problém taky na mojom computer.I priniesol ju znalca a môj problém bol ľahko opraviť teraz.

Ahoj, som nový na fóre aj, navrhujem, aby ste restartoval vám Lap a preinštalovať systém Windows 7 s Windows 7 bootovacie CD. Hľadáte pozitívne REPONSES od ostatných členov

Tento problém sa často vyskytuje s Dell notebooky .. Najlepšia vec je preinštalovanie OS

reštart je riešenie všetci odborníci urobiť to isté "NIE JE odborník akéhokoľvek odboru, proste to urob tak, že udivuje vás"

[URL = "http://www.youtube.com/watch?v=nn2FB1P_Mn8"] lighthearted odpoveď [/URL] (dobre, že je piatok).

ubuntu má vlastné výhody a nevýhody, takže sústruženie do nich nie je hlavným riešením ako teraz, pretože možno viete nie všetky softvéry teraz podporuje ubuntu os v budúcnosti môžeme vidieť boom, ale stále okien má výhodu nad ubuntu cos krížovej platfrom príroda

Najlepší spôsob, ako formátovať alebo použite obnovenie cd.This je spôsob, ako dostať svoje pc update.otherwise Restore použitie. [URL = "http://www.mindinventory.com/mobile_apps_dev.php"] Mobile Apps rozvoj [/URL] | | [URL = "http://www.mindinventory.com/mobile_apps_dev.php"] Mobile Application Development [/URL] | | [URL = "http://www.mindinventory.com/mobile_apps_dev.php"] Mobile App Development [/URL]

Čo Prasanth je správne, re-inštaláciu OS v žiadnom z diskov je recommendale!

Máte vírusy / trójske kone vnútri, zmeniť antivírus s niektorými dobre. Ale teraz sa snaží spustiť explorer.exe z behu príkazového CTRL + ALT + DELETE a potom novú úlohu ..... sa snaží odstrániť vírusy a zabiť všetky non OS procesy a služby. Explorer.exe prinesie späť desktop shell s ikonami a úloh bar. Pomocou nástroja Msconfig zakázať niektoré non OS programy po spustení, .... Preinštalovať OS, a využiť dicent antivírusový softvér.

trójske kone a niektoré špeciálne malware túto rekvizity ako peter už skôr povedal, ale jeho príspevok má viac jasné kroky nasledovať v ťažkostiach natáčania emisnej 1 chybu všetci je, že my dont aktualizovať náš antivírusový databáze, ktorá je tiež dôvodom tejto chyby

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back