Microchip ICE 2000 alternatívne

R

rsmatias

Guest
Každý, kto vie o akákoľvek alternatíva k ICE2000 vývojový nástroj? Je to veľmi drahé a väčšina 99% vývojári si to dovoliť. Vďaka, Rodrigo

Predovšetkým vďaka za vaše odpovede. To sa pripojí na sériový port, čo je veľmi dobrá podľa môjho názoru. Mám radšej túto možnosť ako paralelný port. A je to lacnejšie prejsť na USB. Mám rád väčšinu funkcií som čítal na webovej stránke. IDE (TDE) vyzerá veľmi kompletný. Poznáte niekoho pomocou tohto hardvéru, ktorý by mohol pomôcť získať viac informácií na to? Bolo by skvelé, nielen pre mňa, ale pre všetkých ľudí, ktoré číta toto fórum, a vie, ako drahé je ľad 2000 (kto by niekedy pochopiť, prečo!). S pozdravom, Rodrigo

Dobrý deň, Než začnete skákať na ICE2000, ste pracoval s ICD a ICD2? V niekoľkých prípadoch sa skvelú prácu tým, že sledovanie registrov, krokovanie programu, hľadá EEPROM, apod Použil som Mathias pred časom - je to ako ICD s viac lomových bodov (nebola ani stopa pamäte v mojom modelu). ICE2000 má schopnosť zaznamenať mnoho krokov pred akciou occures, takže môžete ľahko pochopiť, čo sa deje. ide o Luben

rsmatias, môžete si stiahnuť plnú návod na obsluhu a mnoho ďalších vecí, z Tech-Tools, takže si môžete porovnať s ICD a ICD2 a hrubé sa vaše očakávania. g579

Ahoj, ja sa snažil z toho možností. Ani ICD, ICD2, ICE2000 alebo iné nástroje. Od tej doby som začal používať procesory mikročipu som vždy naprogramovaný Assembler a programované obvody pre testovanie a preto dosky. Ale problém nastáva, keď sa snažia riešiť "divná" problémy na programe za behu. Niekedy si posielať hodiny, dni, snaží sa riešiť problém, že viem, že to bude riešiť otázka minút, s použitím v reálnom čase ladenie, alebo debugger incircuit. Ale možno ICD2 mi môže pomôcť vyriešiť moje problémy tejto doby. ICE2000 je stále veľmi drahé. Prečítam si ďalšie informácie o možnostiach a rozhodnúť o tom, čo je najlepšie riešenie. Ak mám akékoľvek ďalšie otázky, tak som si to tu. Vďaka za pomoc. Rodrigo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back