mi pomohol s mojím Mentor Graphics PADS PCB 2005 Build 7

P

popoyboys

Guest
Mám Mentor Graphics PADS PCB 2005 Build 7 nainštalovaný na mojom pracovisku. Snažil som sa otvoriť schéma PCB a súbory, ktoré boli navrhnuté s použitím Mentor Graphics PADS PCB 2005 SPAC1 na mojej pracovnej stanici, ale musel som chyby otvorenie súborov .. Môže niekto pomôcť ma na to?

Pokúšate sa otvoriť 1. súbor, ktorý nie je vytvorený s vankúšikmi alebo 2. súbor, ktorý je vytvorený s predchádzajúcou verziou podložiek aka pads2004.

tie súbory, ktoré som sa snažil otvoriť boli vytvorené pomocou Mentor Graphics PADS PCB 2005 SPAC 2 na ceste

Dobrý deň, skúste export, ktorý návrh dosiek plošných spojov súboru ASCII na vami požadované Pads verzia, import, že ASCII súbor a otvorte ho, mal by sa otvoriť pre istotu ... Cítim to ako export ASCII súbor by mal fungovať, dajte mi vedieť, čo je výsledok, dostať sa z tohto procesu .... S pozdravom Ramesh

[Quote = Rame] Dobrý deň, skúste export, ktorý návrh dosiek plošných spojov súboru ASCII na vami požadované Pads verzia, import, že ASCII súbor a otvorte ho, mal by sa otvoriť pre istotu ... Cítim to ako export ASCII súbor by mal fungovať, dajte mi vedieť, čo je výsledok, dostať sa z tohto procesu .... Ramesh ide [/quote] bude fungovať, ale v skutočnosti so stratou informácie v prípade, že ASCII bol vytvorený PADS2005 a dovážané v PADS2004, to je isté.

Vankúšiky 2005 SP1 je vyššiu verziu PADS PCB 2005 Vytvorenie 7.this je problém .. Tak export ur súboru do staršej verzie a import ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back