mi pomohol pri znižovaní špičiek v meniči

P

prasadel06

Guest
Ahoj .... Ja používam menič v projekte .... Ja používam 130 nm tech ... a ja som stále špičky ... prosím, pomôžte mi pri znižovaní špičiek na výstupe frekvenčného meniča ... Ďakujem vám .. Prasad

Môžete pridať snap z bodců, ktoré ste získali?. Skúsili ste zvýšiť šírku PMOS?.

V prípade, keď máte veľmi vysokou rýchlosťou swithing križovatke dostanete bodec. skúste trochu oddelenie. Posunovacích s malým capacitor.Diodes môže tiež pomôcť svorky,

Diódu a viečko určite pomôže. SPP by sa mohol spomaliť rýchlosť Max.

Ahoj .... Tu som s použitím 130 nm technológie a 2.5f viečkom Tu som pripojenie snímok výkonu .. Vďaka [/img]

[Quote = prasadel06] hi .... Tu som s použitím 130 nm technológie a vďaka SPP 2.5f [/quote] Potom u musieť upraviť na šírku, uistite sa, že je PMOS 2OR 3 krát väčšiu šírku NMOS. Tiež len zistiť, či sú ur geting doba nábehu a poklesu čas správne, že kondenzátor hodnoty. S pozdravom Phutane

Áno, súhlasím s tým, čo ostatní členovia hovoria. Zdá sa, že triedenie je vinníkom. Nastavte šírku MOSFET (to by bolo zlé citovať ľubovoľný počet tu), ale dovoľte mi, aby som hádať, musí WP a WN byť veľké. Je vaša WP> 1. Ak áno, si ho, pretože má ísť len malá čiapka 2.5f.

Wp / Wn = 2,7 snažiť kontrolovať trip-bod v stredu v plnej napätia

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back