Mi niekto pomoct navrhnúť Nízka frekvencia ZČU antény

K

kyawsoelwin

Guest
Vážení, som sa snažil navrhnúť anténa alebo sprial anténa. Chcem sa dostať 40MHz rozsahu. Vďaka za ur všetky zálohy. ide, kslwin

Vážení Vfone, thansk pre ur odpoveď. Ospravedlňujeme sa! pre moje zlé použitie. Mám na mysli rezonančnej frekvencie 40 MHz a 10 dB šírka pásma asi 40 MHz. To je môj zaujímavé Frekvenčné pásmo. Snažil som sa simulovať C-patch sprial anténa s CST štúdio mircrowave. Aj Cann't sa uspokojiť výsledky. Nepotrebujem dobrú žiarenia. len v blízkosti oblasti použitia, ako je RFID. Chcem vedieť, 1) Je možné 2) Ak je to možné, prosím pomôž mi, ktorý si na opravu alebo antény. S pozdravom, kslwin.

Rezonančná náplasť na tejto frekvencii bude niekoľko metrov na každej strane, a mám podozrenie, že je príliš veľká. Mali by ste nazrieť do "elektricky malé" antény, a mám podozrenie, že uvidíte zisky v poriadku -5 až -10 dBi v najlepšom. Ako ďaleko sa odkaz potreba operovať? Ako veľké antény je možné tolerovať? Je vysoký výkon zapojiť? 40 MHz šírkou pásma 40 MHz so stredom v môže byť tiež problém. Čo je aplikácia, ako je? Definície, ktoré môžu pomôcť vášmu hľadanie vhodnej antény.

Vďaka za odpoveď ur Azulykit, máte pravdu! : D to bude niekoľko metrov pätách sa dostať, že rezonančná frekvencia. , Ale chcem obmedziť vzrast na niekoľko centimetrov veľké, malý zlomok λ. Bude sa používať pre odhaľovanie radio-interfence vysokého napätia zariadenia. takže je to len pre príjem (detekciu) do 1 alebo 2 m rozpätia. Nie je potreba žiarenia. Myslím, že zisk -5 až-10dBi stačí pre danú aplikáciu. Vážení, akékoľvek pripomienky, ktoré o specail umenia patch, alebo nápad pomáhať, ja som teraz stále snaží pomocou CST:. D Ešte raz vďaka všetkým.

Zisk z tejto "malej" časť antény opravy λ bude menej, než očakávate. Skúste špirály alebo viacotáčkové rámové antény, ktorá bude fungovať prijateľné pre vašu aplikáciu.

Len pre ďalšie referencie, zisk z otvoreného koaxiálny konektor je asi -20 dBi. Možno budete chcieť zistiť, či to stačí pre konkrétnu aplikáciu.

Vážení, vďaka za všetky ur radí. ...... Vážení Azulykit
zisk otvorené koaxiálny konektor je asi -20 dBi.
Ospravedlňujem sa! Nechápem, ako môže byť konektor použité na získanie takéhoto zisku, 20dB. Chápem, je to len útlmu -20 dB bloku konektora straty. Pls láskavo vysvetlite mi, čo máte na mysli, ak je u mať čas, vďaka za Ur Time. ide, kslwin.

Bol som zvedavý na únik z otvoreného konektora a rozhodol sa vykonať meranie, aby videli, kde by to mohlo viesť. Odpojil som test antény na vzdialené pole radu (4 GHz) a vzal vyžarovací diagram a ukázalo sa, že som videl "anténu" s -20 dBi a zhruba Omni-azimutálnej vyžarovací diagram. Premýšľajte o tom ako anténa s asi 1 percento účinnosti dipólu. Vlastne som bol trochu prekvapený žiarenia na tejto úrovni. Ja by som predvídať podobný výkon elektricky malé antény. Môžete tiež nahliadnuť do okolitého hluku človekom pri frekvenciách HF. To je výrazne vyšší ako sa stretol u frekvenciou mikrovlnnej rúry. Faktor, ktorý môže do vášho design.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back