MFŠ na N / W procesor

A

asicganesh

Guest
Chcem navrhnúť MFŠ, ktorý musí zvládnuť pod scenár: 1. Kontinuálne prúd paketov dorazí so začiatkom rámu 2. Akonáhle Začiatok Rám je prijatý .. Mám ho poslať na vnútornú blok až do konca Rám je dostal .. 3. Ak sa namiesto Koniec rám mi Začiatok rámu zase musím odstrániť snímok dostal medzi .. 4. Žiadne FIFO alebo pamäť by mala byť použitá. 5. Rám je kontinuálne od začiatku do konca .. no handshake .. Žiadne úložisko je možné .. a môžu byť ľubovoľne dlhé .. Nejaký nápad? Chcem bubliny diagram pre tento prípad

Mohli by ste prosím poskytnúť viac informácií o bleskov. Ja vám môže pomôcť v MFŠ design.

Priebehy sú na obrázku nižšie .. Dúfam, že u tohto chcel ..

je dĺžka rámu pevné? FIFO alebo bez registrov! U nemôžete uložiť dáta prenášaného rámca. Mám pochybnosti. Ako ur zaslanie dátového rámca ihneď po obdržaní SOF (štart na snímke) v prípade, znovu sa objaví SOF .. U chcú retrive dát alebo poslať nejaké chybové hlásenie?

Shiv To je dobrá otázka .. Nemôžete používať žiadne FIFO alebo registre alebo M / Y pre uloženie dát rám .. Ak sa objaví znova u SOF je potrebné odmietnuť dát ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back