Met otázku a potrebujú pomoc

P

potkany

Guest
Navrhujem diff zosilňovač, meriam-3dB @ BW jeden outputthe je asi 7GHz, o tom, kedy som skontrolovať prechodovú charakteristiku, rasi-jeseň dobe je približne 27ps, to je uviesť BW je viac ako 10GHz, já ' nevím explaination tohto?Mohli by ste prosím, pomôž mi.

Dobrý deň, potkany
Ako si vypočítať nábehu?
Najčastejšie rovnice pre určenie BW od nábehu (rovnaký rozsah používaných výrobcami viesť času) platia len pre prvú zákazku systémy.
Druhého alebo vyššieho objednávkový systém cuold majú rýchlejší rast, ako naznačuje, BW.

Hope this helps

Ďakujem Vám za odpoveď.Systém je 5 totožný 2. Aby cherry-Hooper fáze.Máte nejaké pripomienky týkajúce 2. BW?Existuje nejaký forumla pre 2. objednávkový systém.
Mám inú otázku.Ako merať na BW diff Amp?Je to pravda, keď som jedným z opatrení diff výstup?Design je nástroj Cadence.Ja som dopredu na vaše odpovede.I naliehavo potrebujú pomoc

Diff režime zisk možno merať @ jedného konca.Máte-5 etapa poskladané tak, že spoločný režim zisk je takmer nulový.Budete merať jeden koniec výstup a plus 6 dB dostať diff zisk.

Tiež si môžete zmerať v prechodnej simuláciu.

šírka pásma je ľahké merať @ jedného konca.

Nárast / pokles čas, vyjadrite svoj jediný vrchol frekvencia, ale môže to frekvenčná zložka zoslabne veľa o vašom systéme.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back