meranie pipeline ADC v Simulink

L

lhlbluesky

Guest
Nedávno som navrhovanie pipeline ADC s MATLAB Simulink? ale tam sú niektoré otázky: 1. Ako postaviť na javisko (1.5bit) metódu prenosu? 2 Ako merať SNR sndr SFDR ENOB INL DNL v prostredí Simulink, a ako plot v MATLAB? 3 Ak vezmem kt / c na konta, potom to, čo znamená "C"? Vzoriek čiapky alebo celkový strop na etapy (ak áno, ako zmerať)? Vďaka prvý.

Dobrý deň, môžete vytvoriť 1,5 bit fáze buď sub-bloky ako porovnávacie a logické hradlá pre sub-DAC, alebo písomne ​​potrebné funkcie v m-file ("embeded MATLAB funkcie" bloku v Simulink). Po vybudovaní systematické ADC v Simulink je možné buď exportovať výstup dát na premenné v MATLAB (existuje blok Simulink to urobiť), alebo je možné exportovať dáta v rozsahu (rozsah máte na výstupe) pre MATLAB pracovného priestoru. Potom by ste mali napísať program pre výpočet parametrov, ktoré potrebujete. Pre presnú výpočet hluku vidíte "Cho" práce. Budem nahrať práca neskôr (nemôžem nahrať teraz).

Ahoj naalald môžete zdieľať niektoré Simulink model ADC? Vďaka!

Ja som v súčasnosti pracuje na tom, ale zdá sa, že na rovnaké otázky. Môže sa niekto nahrať corret ako to urobiť? To bude naozaj užitočné. Nájdete v prílohe pre jeden odkaz na súbor MATLAB.

Navrhol som 8-bit ADC Reťazenie Model v Simulink. Pozri prílohu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back