Meranie Odovzdanie. koeficientom. na FSS pomocou HFSSv.10

I

itzanidis

Guest
Vážení kolegovia, ja som v súčasnej dobe simulácie FSS štruktúry pomocou Ansoft je HFSS V.10. Konštrukcia sa skladá z dvoch sád dielektrika tyče umiestnené nad sebou oddelené vákua a tvorí akýsi paralelný dosky vlnovodu. Používam rovinnou vlnu rozrušiť štruktúru. Budenie bod leží na úrovni paralelne a v strede konštrukcie. Chcem merať koeficient prenosu (S21), v závislosti na uhle dopadu na rovinnú vlnu, na hornej hranici žiarenia. Ak je budenie umiestnený mimo štruktúr je to ľahké, ale v mojom prípade, že meranie sa zdá byť nemožné, pretože FSS žiarenie hranicu poskytované HFSSv.10 nemôže byť umiestnený vo vnútri štruktúry. Akúkoľvek pomoc by bola našťastie ocenil.

Samozrejme je možné žiarenia nesmie byť umiestnený vo vnútri štruktúry. Je to okrajová podmienka. Vzrušujúce s rovinnou vlnu, si nevyberiete žiadny východiskový bod budenie, len fáza nula. Rovinná vlna je všade zakaždým. Používate periodické okrajové podmienky? , Ktorým smerom chcete merať prenos?

Vážení cd79, vďaka za rýchlu odpoveď. Moja skúsenosť je obmedzená rovnako ako ja v súčasnej dobe študuje na univerzite. Problém vyzerá takto: I používa Master / Slave hranice vytvárať periodicity, ale iba v jednom smere. Myslím, že periodicita vytvára nekonečné štruktúry tyčí, pokiaľ ide o ich počet, ale ich dĺžka nie je nekonečná. Tak som používa Master / Slave hranice, v tomto smere a jednoduché rád. hranice vo všetkých ostatných smeroch. Chcem skúmať frekvenciu bandgap štruktúry v závislosti na uhle dopadu na rovinnú vlnu. To bude vykonávať na základe merania prenosu z hornej (alebo nižšia) úroveň tyče, ale nemôžem nájsť spôsob, ako nastaviť budenie rovinnou vlnu ako referenčné a horná hranica je na úrovni, kde chcem pre výpočet prenosu. Mohol by ste mi pomôcť?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back