Mentor XlibCreator / XC6200

D

danyxp

Guest
Má niekto skúsenosti s týmto nástrojom pre ASIC a FPGA syntézu vytvorenie knižnice?
I'm tryng k vytvoreniu knižnice pre staré Xilinx XC6200 dielov s reconfigurablility schopností.Jediný nástroj pre sinthesis som sa Velab (bezplatná elaborator VHDL pre štrukturálne HDL vzory).Má niekto má viac mocný nástroj pre tento purpouse?
Thanks in advance.

Zaujímam sa o XC6200 séria!Vzhľadom k tomu, že podporu rýchleho překonfigurování!

Tu nasledujú niektoré myšlienky a otázky jsem na XC6200 série.

1.Čítal ste papier "Navrhovanie pre Xilinx FPGA XC6200", ktorý možno nájsť na adrese: w * w.michael-herz.de/publications/paper101.pdf?

2.Myslím, že Xilinx nie je príliš podporujú o tejto sérii.
Myslel som, že je ukončená!Mali nejaké dobré uplatnenie poznámky, na ktoré sa papier vyššie sa tiež odvoláva na: XAPP082, XAPP087.Ale nemôžem nájsť nikde ...

3.Aké je postavenie XC6200 trhu?Aké sú možnosti využitia?

the_penetratorŠ

Pronikač,
Čítal som, že papier iné od rovnakej a iné zdroje, ale myslím,
že to nie je príliš jednoduché, ako by to povedal.
Teraz je prerušené do XC6200 Xilinx a oni si vybrali reconfigurability dať do radu Virtex v Virtex-E s novou verziou ISE dávajú riešenie, aby modulárne reconfigurability, ale já havent kontroluje ju hneď.
Mám palube s XC6216 z VCC a chcem ho používať nové nástroje, ako je napríklad Leonardo spektru tým,
že ho mám záujem rozvíjať knižnica pre túto časť xlibcreator vtip.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back