Mechnism za technikou k potlačeniu Gene / recomb centier?

L

leohart

Guest
Čo je mechnism za pomocou ťažkej povrch P + implantátu znižuje zbierky temný prúd (len normálny elektrón / diery), vytvorené v Si-SiO2 povrch? Zdá sa, že je to o nastavení výšky Fermi tak Gene / recomb centier je plná / depeleted (techinque používané na mieste nechcete veľa Gene / recomb štát) ... ale nie som si tak istý, žiadne polo fyziky učebnice rokovania o tom podrobne ... Môžete mi exlain alebo Odporučiť nejaké referencie?

Je to asi v užšom vzťahu k relaxácii / vyhýbať stresu vyvolaného dislokáciou, ktoré sa objavujú v podklade v Si-SiO2 rozhranie. Ak váš fotodióda je n-aj na P-substrátu je tiež možné použiť + P tlačiť poplatok-space región od povrchu, kde je RG centier sa objaví v dôsledku rozmiestnenia chýb.

Zdá sa, že implantáty nemôžu pomôcť s dislokáciou napätie vyvolané priamo, myslím, že to súvisí s úpravou na úrovni Fermi a g / R centrum plnenia (depeletion). Čo je na P + odstrčiť vec? Nwell / psub dióda už má svoje starosti priestor od povrchu

P + + SiO2 na rozhraní má menej stresu myslím (nie som si istý, pozrite sa do bránou diódy pre dokumenty, ktoré). P + + na vrchole n-a bude tlačiť ďalej priestorového náboja región po stranách n-a / psub križovatka, kde sa dotkne si/sio2 rozhranie.

[Quote = n1cm0c] p + + SiO2 na rozhraní má menej stresu myslím (nie som si istý, pozrite sa do bránou diódy pre dokumenty, ktoré). P + + na vrchole n-a bude tlačiť ďalej priestorového náboja región po stranách n-a / psub križovatka, kde sa dotkne si/sio2 rozhranie. [/Quote] o odtlačiť vec, myslíš vďaka na SiO2 rozhranie je obsadená P + + implantátu, potom sapce poplatok je tlačiť dole, aby p + + / nwell rozhrania, ktoré okrem SiO2?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back