mechanická časť elektronický zámok

O

ovide

Guest
Ja som pracoval na poslednom ročníku projektu: elektronický zámok pomocou SMS. Tento projekt vyžaduje, aby som sa postaviť zámok nejako sa ozubené kolesá, ozubené, pastorok a skrutku. Mám koncepčný návrh, ktorý chcem použiť, ale ja len chcem, aby to pre každý vidieť, pretože som si istý, či to, čo som urobil, je realistický a / alebo rozumné. Všetky moje výpočty sú založené na predpokladoch. Prosím, potrebujem vašu pomoc.

Nie celkom pochopiť vaše náčrtok, ale zdá sa, v pravej časti. Čo by som urobiť, je mať "vešiak" na konci skrutky vo vnútri zámku. Pomocou tohto vešiak fungovať mikrospínačov, keď skrutka je dovnútra alebo von. Potom sa pár diód a obyčajný jednosmerný motor a prevodovka stačí dať moc von, motor beží, kým sa skrutka je doma, kedy mikrospínač kusy DC (dióda umožňuje prúd k toku v opačnom smere ). Polaritu DC a motor beží v opačnom smere ako ostatné mikrospínače otvorí. Táto metóda prekonáva počítať počet krokov krokového motora musí urobiť pohyb skrutky, a čo sa stane, keď jeho aktuálnu pozíciu a číslo kroku si mimo poradia. Úprimný

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back