meaurement revolúcie za sekundu statické hriadele, okolo ktorej je ložisko pohybuje.

A

aliman8

Guest
Hi i prísť acorss problém, v ktorom aj potrebné na meranie otáčok za sekundu (rýchlosť) a smer rotácie takým spôsobom, že hlavné hriadeľa je statický a len ložiská cez to sa moving.Now nemôžem použiť potenciometer pre meranie, pretože Hriadeľ je statická, takže som premýšľal o hriadeľa optického snímača? Každý z nich má lepšiu predstavu môžete prosím, veď ma Ali

Myslím, že môžete použiť prístup nižšie, že ..... môžete použiť dva detektor a svetelný lúč a treba mať reflexnú plochu na hriadeli na rotujúcom pohybe stroja začnete rotujúci stroj, získate odraz svetla na čidlá ... na akomkoľvek smere ..... a bude schopný sa dostať signál z čidla a smer na motore taky ..... ale pamätajte ..... to je pojem .... musím pracovať s veľa detailmi, ako sa u plánujete používať pulzný laser, čo by malo byť geometrické úvahy detektora a zdroje polohy atď .... Som pripojený obrázok pre váš odkaz .... Veľa šťastia

Ahoj, vďaka za pomoc, ale ste za to skutočnosť, že jedna hriadeľ je statický a ďalší krúžok sa pohybuje cez neho. S pozdravom Ali

Prepáč Ali, myslím, že mi chýba pochopila problém .... myslím, že mi naozaj chýba prečítať príspevok .... S pozdravom, Milind

Ali, hovoríš, že hriadeľ je statický a ložiská sa pohybujú, a hádam, chcete, aby váš senzor byť statické WRT hriadeľ? (Tj, ako ložiská rotácie, snímače a jeho signálne vodiče sa netočí s nimi). Každopádne, ste len počítanie plné otáčky, ktoré robí veci jednoducho. Môžete prispôsobiť Milind myšlienku na vašu situáciu tým, že svieti laserom na ložiská, skôr než na hriadeli. Alebo môžete použiť opto-prerušovača. Inou alternatívou je použitie Hallovho sonda. Existuje mnoho metód, ktoré možno použiť, a rozhodnutie sa scvrkáva na to, čo aplikácie je používaný pre. [COLOR = "silver"] --- Aktualizované --- [/COLOR] Ali, vy hovoríte, že hriadeľ je statický a ložiská sa pohybujú, a hádam, chcete, aby váš senzor byť statické WRT hriadeľ? (Tj, ako ložiská rotácie, snímače a jeho signálne vodiče sa netočí s nimi). Každopádne, ste len počítanie plné otáčky, ktoré robí veci jednoducho. Môžete prispôsobiť Milind myšlienku na vašu situáciu tým, že svieti laserom na ložiská, skôr než na hriadeli. Alebo môžete použiť opto-prerušovača. Inou alternatívou je použitie Hallovho sonda. Existuje mnoho metód, ktoré možno použiť, a rozhodnutie sa scvrkáva na to, čo aplikácie je používaný pre.

Ahoj som nahrať obraz môjho systému tak, aby ste mohli lepšie pochopiť scenario.I nemožno použiť optický prerušovača, pretože môj zdroj svetla na pohyblivú časť a optický pás sa pohybujú tiež, zatiaľ čo môj svetelný senzor Odstreľovacie svetlo je na statické časť. Niektorí, ako som potrebné navrhnúť systém prispôsobiť optické snímače režimu, ale ja neviem, v ktorom konfigurácia musím použiť. Po druhé musím merať stupňov / sekundu z revolúcie, tj chcem vedieť, rotačné posuv s rozlíšením aspoň 10 stupňov. Snažil som sa použiť Hallovho senzora, ale jeho rozlíšenie je obmedzené na aa tom zmysle, že môžem použiť obmedzené Hall senzory okolo hriadeľa. [COLOR = "silver"] --- Aktualizované --- [/COLOR] som dal dva detektory a zdroj svetla na statické hriadeli a lesklé časti je prítomný na pohyblivú časť okolo it.Will to stačiť, aby mi meranie v stupňoch / sec, tj chcem nielen otáčok za sekundu, ale tiež aj potrebné merať otáčky motora s vylepšeným resolution.I tiež nahrať obrázok systému, takže môžete lepšie pochopiť. Vďaka za váš drahocenný čas šetriaci. Ali

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back