MCU AT89S52 Prepojenie s Ethernet Controller RTL8019AS

V

vmaxusb

Guest
Dobrý deň všetkým, robím projekt na Ethernet. Chcem rozhranie RTL8019AS s AT89S52. Čo je pripojenie medzi RTL8019AS a všetky 8 - bit MCU Competible s AT89S52 ?.. by som TCP / IP stack pre RTL8019AS Ethernet controller.I nutné nakonfigurovať TCP / IP stack pre prepojenie s MCU AT89S52 a AT89S8252. Môže niekto mi povedať, ako nastaviť stack, že? Chcem prepínať 8 LED diódy pripojené na port MCU.How môžem programu pre komunikáciu s riadiacou Ethernet? -------------- Ďakujem ... Vmax

Môže mi niekto dať adresu odkiaľ by som mohol nájsť projekt na aplikáciách z RTL8019AS Ethernet Controller s AT89S8252 alebo iné MCU? Môže niekto pomôcť? Akákoľvek pomoc ocenia ........... Vopred Ďakujem ..... ------------- Ďakujem ... Vmax.

Ďakujeme, že ste vwery Veľa sem tam svoju odpoveď. Ako môžem utileize, že kód pre AT89S52 MCU od Atmel.? Mám však pre modul nákup RTL8019AS pripojenie ETM-121 z embin.com. Budú poskytovať mi TCP / IP stack. Ale ja si ho nakonfigurovať pre AT89S52. Takže, ja utilze hromady, ktorú ste s ETM-121 moduly? Ešte jedna vec je, že som sa dostať správne pripojenie pre prepojenie tohto modulu s AT89S52. Môžete mi pomôcť pre pripojenie Ethernet s MCU AT89S52? --------------- Ďakujem ... Vmax

Mám pripojenie k RTL8019AS s Akékoľvek 8-bitové MCU. Teraz som potrebné použiť MCU s ROM veľkosti strúhadlo, ako 12K. Môže niekto navrhnúť mi mikrokontroléru s ROM o veľkosti väčšej ako 12K bytov? ---------------------- Ďakujem ........... Vmax

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back