MCU a GSM mobil [Pomocník]

T

the_risk_master

Guest
Mal som predstavu o tom, Hobby projektu na mysli, ale zdá sa pre mňa ťažké ... Im plánujete používať PIC16F84 (akékoľvek v prípade, nie je možné) Chcem mikrokontroléru na "zmysel", vstupy z logický obvod, potom v prípade logické kombinácia je spokojný (a určité kombinácie prepínačov), bude mikroprocesor pošlite mi správu ( napr SMS), cez GSM telefón Ako by som program, môj mikrokontrolér to urobiť? Vďaka vopred, the_risk_master

GSM modem modul sa používa v takej príležitosti. Hardwire spojenie medzi modemom GSM a mikrokontrolér je RS232. AT príkazy pre ovládanie metódu. Najprv sa uistite, ak mobil poskytne AT príkazové rozhranie pre vás.

Myslím, že môžete použiť ľubovoľný PIC MCU robiť, čo chcete. Len nezabudnite na dostatok počet pinov. Dajte nám viac špecifikácie. Tomic ------------------------------------- www.tom-ic.com Prototyping Váš spoľahlivý partner.

Jo, som sa rozhodol použiť PIC16F84 a pre modul GSM, mám tú starú Nokia 6210, viem, že niečo v programovaní PIC v jazyku C a ASM, píšem používam JDM programátor a ICProg ako software ... My prekážkou sa zdajú byť písomné príkazy pre niektoré na môj PIC posielať SMS, keď je aktivovaná čidlom

Ako sa o kódovaní v jazyku C pomocou www.bknd.com CC5x free verziu? To by malo byť dostatočné na to, čo Vás zaujíma Tomic ------------------------------------- [url ] www.tom-ic.com [/url] Prototyping Váš spoľahlivý partner.

Ahoj drahá, myslím, že 8051 by si múdra voľba BCZ ľahké a tiež mnoho kódy príklade a Dev. nástroje sú k dispozícii, a tiež svoj projekt nie je tak zložité. Tak prečo ste zaplatili viac, ak Philips 8051rd bude spĺňať ur požiadavky projektu .. podobný, ako by si mal tiež projekt, ako ste vy contect ho vidieť .. http://forums.devx.com/archive/index.php/t-4983.html Aj keď sa u reguler čitateľ EFA než podobný článok tiež uverejnené v máji 2007 EFA Jeho istí, že ste použitie AT príkazové rozhranie s Micro. pomocou RS232 .. Ak nemáte u knwoledge AT, než nájdete nižšie priložený dokument, OK .. veľa šťastia, S pozdravom, Dharmesh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back