MATLAB vytvorený Verilog filter kód

R

rsrinivas

Guest
Hi all
Navrhol som filter v MATLAB v fdatool, dostal Verilog kódu a to funguje v poriadku.
Teraz musím banky filtrov (16) s použitím tohto jediného filter.i vyvinuli jednoduchú architektúru, ako s koeficientmi v ROM a filter vnútorný vestavby v dpram, adresu generátor, FIFO hodiť filter výstupy a jednoduchý controller.ie sériovej architektúre.
pre každú vzorku vstupný filter koeficienty sú čítané a spracované a súvislosti filtra internals sú uložené v dpram.repeated 16 krát
co r úvahy v tomto zariadení.
bude tento nápad fungoval.

nejaké návrhy veľmi ocenil.

Návrhy?To znie, ako už máte dobrý plán!Tento typ architektúry je kompaktný a zvyčajne funguje skvele, ale podrobnosti implementácia môže byť trochu mätúce, takže dajte si veľa hodín dizajnu priedelov a potrubia, takže všetko, čo sa deje pri správnej cyklov.Váš simulátor bude vaším priateľom.Ja normálne používajú MATLAB je filter koeficienty, ale ja som budoval svoju vlastnú načasovanie a potrubia logiku.Veľa šťastia!

Thanks echo
jedna vec, to ma štve, je filter kód.
je to BPF Verilog code.i am confused na wat filter vnútorné zariadenia majú byť odkladané a von.
pocínovat u pomôcť mne wat premenných, je potrebné považovať za,
Problém je, pretože v BPF dva koeficienty sú vždy konštanty (jedna nula a iný je zrkadlový obraz iný) a kóder HDL je to optimalizácia, ktoré nechcem robiť.
I Nenašli checked optimalizácia HDL zaškrtávacie políčko, ale môže byť toto je spôsob, akým matlab robí.
parametre BPF
I / O 16 bit
coeff 16 bit
DF1 SOS
konvergentné zaokrúhľovanie
zábal

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back