MATLAB kód pre systém hlasového ovládania pre automatizáciu invalidného vozíka

E

eviltorrents

Guest
ahoj všetci, ja robím svoju hardvérovú projekt v systéme hlasové ovládanie pre automatizáciu invalidného vozíka pomocou DSP procesora TMS320F2812. Potrebujem MATLAB kód pre tento riadiaci systém tak, aby hlasový vstup z mikrofónu je uvedený do microprocess a kód načítaný do DSP procesoru by mala porovnať vstupného hlasového signálu príkazu (Ex: predné, zastaviť, spustiť, pravá, ľavá,, atď) so signálom vzorky hlasu pomocou spektrálnej analýzy a spustiť príkaz a aby invalidný vozík pohybovať v príkazovom smere.

používať MATLAB iba IFF potreba. pretože to rovnaký projekt možno vykonať pomocou jednoduchého joysticku.

ahoj všetci, ja robím svoju hardvérovú projekt v systéme hlasové ovládanie pre automatizáciu invalidného vozíka pomocou DSP procesor TMS320F2812. Potrebujem MATLAB kód pre tento riadiaci systém tak, aby hlasový vstup z mikrofónu je uvedený do microprocess a kód načítaný do DSP procesoru by mala porovnať vstupného hlasového signálu príkazu (Ex: predné, zastaviť, spustiť, pravá, ľavá,, atď) so signálom vzorky hlasu pomocou spektrálnej analýzy a spustiť príkaz a aby invalidný vozík pohybovať v príkazovom smere.
to ste na mysli niečo ako projekt pre rozpoznávanie hlasu? pretože ja robím niečo podobné, že nemám k dispozícii zdrojový kód, ale mali by ste najprv extrahovať vlastnosti (MFCC alebo LPC alebo ..), potom použiť na získanie príkazu ...

hi môžete mi poslať MATLAB kódy pre konštrukciu zabezpečenie systému s rozpoznávaním hlasu ako jeho môj posledný rok projektu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back