MATLAB kód pre metódu rovnice chyby

H

hol_jensen

Guest
Chcem navrhnúť ekvalizér pre kanál, je IIR a rovnice chýb method.can mi niekto pomoct s kódom MATLAB pre metódu rovnici chyba? Prosím, potrebujem to naozaj skoro a vopred ďakujem

Tu je to, čo chcete, dúfam, že u pochopiť, ako to funguje, ale ak ste oboznámení s koncepciou rovnice chyba, ktorú dostanete it.and nezabudnite stlačiť tlačidlo mi pomohol. CLC vymazať všetky iter = 10000, delay = 1, pracuje = 100, h = [1 0,25 0,25], pre r = 1: beží randn ("štát", sum (100 hodín *)), s = sign (randn (ITER , 1));% BPSK moduláciou symbol poradí U0 = filter (h, 1, s);% kanálový výstup x = U0 + sqrt (0,01) * randn (ITER, 1), ekvalizér% vstupnej %...... ... LMS algoritmus pre metódu rovnice chyby ........... Mau = 0,001; w = nuly (3,1), d = [nuly (oneskorenie, 1), S (1: ITER oneskorenie)], pre n = 2: u_e iter = [x (n), x (n -1), D (n-1)], y (n) = w '* u_e, e = d (n)-y (n), w = w + Mau * E * u_e, s_error (r, n- 1) = e * CONJ (e) end end fvtool ([W (1) W (2)], [1-W (3)]); MSE = stredný (s_error) w_final = abs (W), DISP ("a0 a1 b1 ') disp (w_final) sim_error = stredná (MSE (koleso (ITER / 2): ITER-2)) semilogy (MSE) ylabel (" E [(výstup chyba) ^ 2]') xlabel ( "Počet opakovaní")

[Quote = hol_jensen] Chcem navrhnúť ekvalizér pre kanál, je IIR a rovnice chýb method.can mi niekto pomoct s kódom MATLAB pre metódu rovnici chyba? Prosím, potrebujem to naozaj skoro a ďakujem vopred [/quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back