MATLAB a riekou alebo CST Mikrovlnné Studio

D

Demonis

Guest
Existuje nejaká možnosť prenosu dát z Matlab do riekou a CST MS. V MATLAB chcem písať genetický algoritmus optimalizácie program. Za to som mal zmeniť z Matlab hodnoty parametrov v riekou a CST MS a čítať výsledky (zisk, vstupný odpor, forma diagramы)

Ahoj Demonis, mali by ste byť schopní previesť premenné z Matlab do EditFEKO s aktuálnou verziou riekou Suite 5.2 (aj keď je možné to urobiť s CADFEKO práve teraz). V ďalšej slovo, konštrukcie musia byť postavené len v EditFEKO s tými kartami, v prípade, že premenných, ktoré majú byť prenesené, sú geometrie spojené. Viem, že existuje mnoho užívateľov riekou úspešne implementovala tento proces optimalizácie a analýza citlivosti. Dva typické dokumenty sú pripojené a dúfať, že sú užitočné (ďalšie sa odkaz nižšie). Prosím, dajte mi vedieť, ak máte záujem získať niektoré jednoduché demonštračné príklady pre premenná, transfer z Matlab. BTW, Ako vedľajší poznámku, ak je váš cieľ je, aby nevyvíjal GA algoritmus, stačí použiť GA toolbox s Matlab robiť veci lepšie. http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=596963 # 596963

Vďaka za papiere, ktoré sú užitočné. Navyše som teraz používať kód z knihy Randy Haupt "Praktická genetické algoritmy". Budem používať Matlab Toolbox, kedy bude možné dosiahnuť Matlab 2006b s novou verziou panela nástrojov. PS riekou počíta nie je dosť rýchly, preto si myslím o microgenetic algoritmu.

Ahoj všetci viete, spôsobom, ktorý by sme mohli vyvážať kód MATLAB k hfss pre kreslenie štruktúru? ide o

[Quote = webhugo] Teraz sa riekou V5.3 má genetický algoritmus. [/Quote] Je to bude k dispozícii, tj definovať a spustiť priamo v CADFEKO?

ÁNO, V5.3 - je 08.01.2007 optimalizácia zisku ohnutý dipól ohnutý dipól umiestnený v prednej časti kovový povrch a zisk dipólu je optimalizovaný preukázať optimalizáciu funkcií riekou.

blahoslaviť, potrebujem matlb kód matice prenosové linky na diódou kremíka (self_heating)

Hi Demonis, mali by ste byť schopní previesť premenné z Matlab do EditFEKO s aktuálnou verziou riekou Suite 5.2 (aj keď je možné to urobiť s CADFEKO práve teraz). V ďalšej slovo, konštrukcie musia byť postavené len v EditFEKO s tými kartami, v prípade, že premenných, ktoré majú byť prenesené, sú geometrie spojené. Viem, že existuje mnoho užívateľov riekou úspešne implementovala tento proces optimalizácie a analýza citlivosti. Dva typické dokumenty sú pripojené a dúfať, že sú užitočné (ďalšie sa odkaz nižšie). Prosím, dajte mi vedieť, ak máte záujem získať niektoré jednoduché demonštračné príklady pre premenná, transfer z Matlab. BTW, Ako vedľajší poznámku, ak je váš cieľ je, aby nevyvíjal GA algoritmus, stačí použiť GA toolbox s Matlab robiť veci lepšie.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Mám záujem o niektoré jednoduché demonštračné príklady pre premenná, transfer z Matlab. Čo musím urobiť, je, aby model Editfeko pomocou týchto kariet (nejaký jednoduchý model ako dipólová anténa), potom otvorte súbor v Matlab a zmeniť premenné v MATLAB tak, že model je možné meniť a simulovať v riekou alebo MATLAB (Nie som si istý, ako postupovať), prosím pomôžte.

Myslím, že váš nápad na zmenu geometrie v EditFEKO je na veľmi dobrej spustiť geometrie v MATLAB stačí príkaz! Runfeko súboru ste kresliť geometriu zadaním súradníc bodu v EditFEKO a potom pomocou MATLAB pre zmenu súradníc neskôr? Aký je konečný výstup, ktorý chcete optimalizovať? Ďakujem

[Quote = Le Hanh, 927562]! Myslím, že váš nápad na zmenu geometrie v EditFEKO je na veľmi dobrej spustiť geometrie v MATLAB stačí príkaz runfeko súboru ste kresliť geometriu zadaním súradníc bodu v EditFEKO a potom použitie MATLAB pre zmenu súradníc neskôr? Aký je konečný výstup, ktorý chcete optimalizovať? Ďakujeme, že ste [/QUOTE] Dobrý deň, ďakujeme za Vašu odpoveď. Objavil som! Runfeko príkaz www.feko.info internetových stránkach. čo sa snažím urobiť, je, že som robiť antény cadfeko .. spustite ho tak, aby jeho editfeko súbor je vytvorený, potom chcem, aby tento súbor použiť edtfeko v MATLAB. môžeme použiť FID, fopen, fscan, ftell atď príkazov v Matlab lokalizovať pozícii (tj frekvencia dizajnu) a zmeňte hodnotu. beh na slučku v Matlab a v každej iterácii, krok hore alebo odstúpiť hodnotu a potom uložiť kópiu všetkých súborov, potom budeme mať (zahŕňa viac. pred súbory) po tom, používame! runfeko príkaz na všetky . predbežné súbory vykonať zodpovedajúce. von súbory. potom máme databázu s výstupom trendy v dôsledku rôzne vstupné frekvencie. Môžeme študovať je pre účely optimalizácie vidieť najlepší dizajn pre naše použitie. láskavo pomoc. Mám málo času.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back