Matlab 7 (alebo ekvivalent) pre Linux

Q

qasmi

Guest
Má niekto má Matlab7 pre LINUX. v skutočnosti chcem prejsť na Linux, ale potrebujem nejaký softvér, aby tak urobili. Napríklad Matlab Protel2004 atd.atd .. S pozdravom Ahmad

Skúste GNU Octave. Matlab 7 je k dispozícii pre jadro Linuxu, ale náklady budú obrovské Ak nie ste registrovaný študent. MATLAB & Simulink verzia 2007a, rovnako ako verzia 14-SP3 Študent verzia beží na jadre Linux. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 12 minútach: [/color] [/size] Scilab ešte jedna alternatíva.

Z nejakého neznámeho dôvodu Matlab v Linuxe pády occasionly. Dávam prednosť Matlab pre Windows. Licenčný poplatok pre Linux je veľmi drahé v porovnaní s Windows.

Skúste Scilab na scilab.org. Má veľké množstvo funkcií zodpovedajúcich MATLAB a môžu používať MATLAB súbory.

Páči sa mi viac Octave ako Scilab , ale ak naozaj potrebujete MATLAB, pretože Simulink alebo niektoré Toolbox, Matlab 7.0 je k dispozícii na stiahnutie v eMule s mnohými užívateľmi a to funguje veľmi dobre pod Linuxom, rýchlejší ako Windows. Ak môžete získať licencovanú verziu platení je lepšie, ak môžete urobiť, je to veľký nákup a nebojte sa o výkon je lepší ako vo Windows.

Vďaka kámo ... môžete mi povedať, jednoduchým spôsobom, ako používať efektívne eMule, Ďakujem, ja som sa snažil použiť eMule, ale nemohol som stiahnuť jednoduché veci ... S pozdravom

Ok mali by ste najprv skontrolovať, keď eMule pripojiť, ak máte lowid alebo highid, za ktoré si môžete prezrieť, ako otvoriť porty v eMule internetových stránkach. Potom dostanete zoznam serverov, môžete si pomocou Google napríklad: http://ed2kmet.x24hr.com/pl/slist.pl?download/server-best.met a vložte do miesto aktualizácia server.met a kliknite na update, máte teraz niektoré servery dostať pripojiť, odporúčam využiť bigbang serverov. keď sa dostanete highid a server.met zozname, sa pripojiť k serveru a začať hľadať. Odporúčam: 1-vzhľad CD-image 2-typ: Matlab7 linux Hotovo! Vyberte pre download.

Prečo chodiť až príliš veľa problémov, použite okno verzii miesto

Myslím, že som sedem theer 2006a pod Linuxom, prosím hľadanie na Google torent a Matlab

Pri dobre môžete nainštalovať vyhrať verzia Matlab pod Wine nebude bežať tak rýchlo, ale je to rýchle riešenie v prípade potreby U Matlab a nemajú okná $ systém

Pre všetkých, ktorí chcú sťahovať Matloab pre Linux teraz prívaly MATLAB 2007b pre Linux je k dispozícii pre Prejsť na uTorrent na stiahnutie cliant potom si stiahnite torrent súbor, je to veľmi rýchlo môže trvať 12 hodín on-line 256 kbps

Nie, ale to môže bežať pod 64bit systémy, a 64-bitovú verziu môžu prísť sám [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 55 sekundách: [/color] [/size] nájdete na tejto stránke o MATLAB pod Linuxom 64 [ url] http://www.mathworks.com/products/availability/Linux_x86_64.html [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back