Materiály o optických senzorov

K

kabeer786india

Guest
Chcem študovať na fiberoptic senzory v detaile. Kde môžem získať e-knihy spojené s tým. Môže niekto pomôcť?

[Quote = kabeer786india] Chcem študovať na fiberoptic senzory v detaile. Kde môžem získať e-knihy spojené s tým. Môže niekto pomoct [/quote] Som len zvedavý: Čo chcete zmysel?

Potrebujem schéma schéma zapojenia optického snímača tlaku, keby mal niekto prosím, daj mi,

Ahoj, ja potrebovať vašu pomoc! : (Mám projekt o optické snímače tlaku a musím sa vyvinul elektronický obvod optického snímača, že môžem písať tlak na LCD mám nejaké čidlo vedľa diery a musím to poslať signál seba-hole z optických vlákien. a potom analyzovať signál v detektore, ale ja neviem, ako môžem rozvíjať obvody na microprocesorr napr ATmega16: (ak niekto môže halpa mi bude gratefull ... Citlivé Fiber-Optic snímač pre meranie DynamicPressure - rechercher [/url]

materiály o optický senzor [url = ~ http://home.adelphi.edu/ mn18004/publications.html] nanofotoniku a vláknovej optiky Skupina: Publikácia [/url] Prosím HEEEELLLLP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back