MATCHED Ukončenie simulácie: HFSS

A

abhi_kolkata

Guest
Ahoj, ja som sa snaží simulovať koaxiálne vedenie na pravouhlý vlnovod prechodu (adaptér) v HFSS. Ale pre simuláciu aj nutnosť ukončenia uzavreté na jednej strane adaptéra (vlnovod) a ďalších úst je zrejme skratovaný. Teraz neviem, ako definovať zodpovedajúce ukončenie v HFSS. mám použiť PML alebo nejaký iný method.Again Ja neviem, ako používať PML bu \\ oundary stavu, v prípade. Takže ak niekto vie, čo na túto tému láskavo Odpoveď na tomto fóre. s ohľadom Abhi

Ahoj, rád by som sa dozvedieť viac o svojom probléme. Predpokladám, že chcete pripojiť koaxiálny kábel do obdĺžnikového vlnovodu, takže moja otázka je ... Má váš vlnovod má 50 ohmov ukončenie v strane, kde koaxiálny kábel musí byť pripojený?. Má vaše koaxiálny kábel sa bude TE a TM pre budenie vlnovodu?. Ak máte popísať svoj problém lepšie môže niektoré z nás by vám mohli pomôcť ... Grettings

Ak som si svoj problém, je riešenie jednoduché. Aby budenie waveport a ukončí ju v ohmov Z. => Budenie Musíte si vybrať terminálu alebo integrálne line (záleží od typu vášho riešenia) od vonkajšieho vodiče pre vnútorné vedenie. => Výpoveď musí byť vykonané HFSS>> Pole>> Zdroje (nie som si istý, o menách, ale to je nápad ...) Dúfam, že vám pomôže! Thadeu

Pre prechod medzi koaxiálne vedenia a vlnovodu, musí byť koaxiálne vedenie o štvrtinu vlnovej dĺžky od krátkych konca vlnovodu. V modeli HFSS by malo byť dvoma waveports byť na konci koaxiálneho vedenia a otvorený koniec vlnovodu.

Ahoj Burton, musím tento koncept príliš, a tak mohli by ste mi plz navrhnúť niektoré dokumenty sa týkajú vaše pripomienky, vďaka!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back