majstrovských kurzov, matematika Európe

C

cedance

Guest
Ahoj, ja som robil môj majstrov v nervovej a behaviorálnych vied teraz, po dokončení mojej bakalárskej engg v elektronike. Než som sa pokračovať vo svojom postgraduation v oblasti môjho záujmu výpočtovej neurovedy, som sa rozhodol urobiť majstrami v matematike, najmä s predmetmi prevažne orientované na témach ako, lineárnej algebry, numerické metódy pri riešení bežných eqns / rozdiel eqns / part. rozdiel. eqns, teória kódovania, čas / frekvenčný analýzy, komplexné analýzy, vektorový počet ... Viem, že to nemusí byť možné pokryť alebo ponúknuť kurz so všetkými témami som sa zmienil tu .. Ale to je len preto, aby získali predstavu o tom, kde sú moje záujmy. Moje záujmy leží na spracovanie signálu súvisiace matematiky, ak je dať neformálne. Teraz som v Nemecku a chceli by ste nájsť vhodný kurz matematiky (najlepšie s možnosťou štipendií) kdekoľvek v Európe. Môže any1 navrhnúť nejaké vysoké školy a / alebo mi daj odkaz, ktorý by mi pomohol pokračovať. Mnohokrát ďakujem za vašu pomoc, cedance.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back