Majster MCU (8051) a Slave MCU (8051) objasňujúci program

M

macer_0001

Guest
Je tu niekto mi mohol pomôcť. Ja používam 8051 mikrokontroléry. Čítal som Mode 3 komunikácie pre multicontrollers. Ale ja dont vidieť príklad kódu. Mohli by ste uviesť nejaký jednoduchý kód (montáž jazyk) pre pána a otroka? Vaša podpora je veľmi cenený. Ďakujem

Predložiť stránka číslo 17 tohto Aplikačná poznámka k programu jazyka symbolických inštrukcií v režime 3 ods 9 bitov) s viac komunikácií (Master a Slave). dúfam, že to ide pomoc Bassa

Bassa, tieto informácie mi pomáha veľa. Ďakujeme vám za vašu podporu.

Ak chcete macer_0001: Vďaka za vyslanie quetion! Pre Bassa: Vďaka za info! Pomohlo mi to moc!

wat aplikácie ...? i dont nájsť uplatnenie tu ..... [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post added at 22:28 ---------- Predchádzajúci príspevok bol v 22:25 ---------- [/SIZE] [/COLOR], že by bolo užitočné, keby si žiadne okruh pre tento ...........

wat aplikácie ...? i dont nájsť uplatnenie tu ....
akejkoľvek aplikácie, ktorá vyžaduje Master - Slave sériovej komunikácie [quote = ravirajd7, 1020878], že by bolo užitočné, keby si žiadne okruh pre tento .......... . [/QUOTE] Nie sú k dispozícii žiadne konkrétne okruh ako taký, zvyčajne Master - Slave spojenie medzi jednotlivými master a slave devicess Pozri tento skript Online-IIT Kanpur [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back