magnetickú čítačkou 16F84 externé EEPROM 24c256

J

jordan_airmike

Guest
Ahoj všetci som pracoval na tomto projekte dlhšiu dobu a som prilepené na programovú časť mikrokontroléru PIC 16F84. To, čo chcem urobiť, je zbierať dáta z dekodéra F2F (magnetické dekodér), pomocou PIC 16F84 a uložiť na externé EEPROM 24C256. Mám tiež naprogramovať PIC písať v externej pamäti 24C256 čas (ako timer) pre každú položku dát (pre každú kartu výpad). Snažím sa programovať PIC v MPLAB. Prosím, pomôžte mi vytvoriť správne zdrojový kód (. ASM). Mnohokrát ďakujem

Synology reaguje na niepożądane działanie SynoLocker, które jest przestępczym softem szyfrującego (ransomware), jakie ma obecnie wpływ na niektóre serwery Synology NAS. Wedle aktualnie dostępnej wiedzy producenta problem dotyczy tylko serwerów Synology NAS działających z niektórymi starszymi wersjami DSM (DSM 4.3-3810 lub wcześniejsze wersje), wyko...

Read more...

[Quote = jordan_airmike] Ahoj všetci som pracoval na tomto projekte dlhšiu dobu a som prilepené na programovú časť PIC 16F84 mikrokontrolér. To, čo chcem urobiť, je zbierať dáta z dekodéra F2F (magnetické dekodér), pomocou PIC 16F84 a uložiť na externé EEPROM 24C256. Mám tiež naprogramovať PIC písať v externej pamäti 24C256 čas (ako timer) pre každú položku dát (pre každú kartu výpad). Snažím sa programovať PIC v MPLAB. Prosím, pomôžte mi vytvoriť správne zdrojový kód (. ASM). Mnohokrát ďakujem [/quote] Nemôžete programu Pic 16F84 pomocou MPLAB priamo - tam je potreba, aby používali správne programátor a počítačový softvér, ako je IC-PROG ..

Urobil som jeden projekt nejako podobne ako tento. I použitie sériovej čítačky čiarových kódov ako vstup, 24c64 ako externá pamäť a DS1302 sú v reálnom čase IC, ale ja som s použitím picbasic miesto mPas, pretože ponúkajú objasňujúci program pre komponenty Ja používam. Prečo používať 16F628, má UART, ktoré môžete použiť na získanie dát z EEPROM. Tiež som používal to, aby nastaviť čas a dátum RTC. Má tiež väčšiu pamäť programu, ktorý je potrebné pridať ďalšie funkcie. Môžete tiež použiť 16F877 (ktorý používam), takže môžete pridať displeji alebo prepínače, ktoré môžete použiť pre menu a ďalšie funkcie.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back