magmy na Fedora Core 2

A

Amarnath

Guest
Hello, I am truying magma 4.1 na 2.I Fedora Core vždy core dump, keď začnem tool.something ako ďalšie kľúčové s == 0.does niekto má riešenie v tejto oblasti.

pozdravy
Amarnath

Myslím, že FC2 nie je dobrý OS pre Magma.Mali by ste používať RH7.2, 7.3,8.0 alebo RHEL3.

možno inštalovať aj dve verzie linuxbut všetky ostatné sú mäkké runing ok ... je nejaké riešenie tohto ...

pozdravy
Amarnath

Môžete sa pokúsiť nastaviť "LD_ASSUME_KERNEL = 2.4.1", a magma gui použitie jre, mali by ste aktualizovať JRE.nájdem jre v magma4.0 nemožno použiť v Fodor.

aj to skúsiť nastaviť a prevádzku magma .., ale nevyšlo to ... ale môže mi niekto povedať, kde hľadať jre pre Fedora Core 2 ... ok už to mám jre ot.
/ min, ale stále nefunguje .. gui nespustí stále udržiava dávať rovnaké core dump .. niekto prosím pomôžte .. já nechci zmeniť svoj os .. na redhat 7.2 ...

pozdravy
Amarnath
Naposledy upravil Amarnath dňa 27 decembra 2004 8:26, upraveno 1 celkom

Má niekto používať Fedora Core 3 pre EDA nástrojov, ako sa o svojej zlučiteľnosti?

niekto má riešenie pre prevádzku magmy na Fedora Core 2 ...? stále čaká ...

jre nájdete na webe www.sun.com, potom ďalšie otázky, môžete skúsiť nainštalovať compat ot.
/ min, čo CNA môžete nájsť vo vás cdrom, a chyba je becase glibc, môžete použiť "LDD" Príkaz na nájdenie plášťu užívanie, ktoré ste lib nie have.such ako "LDD-v *"

Dobrý den, já founhd, že je to missinhg ibrary

(/ Lib / ld-linux.so) .2 opustila s neznámym návratový kód (139). Tak ako to mám nainštalovať.

pozdravy
Amarnath

Amarnath Napísal:

Dobrý den, já founhd, že je to missinhg ibrary(/ Lib / ld-linux.so) .2 opustila s neznámym návratový kód (139). Tak ako to mám nainštalovať.pozdravy

Amarnath

jimjim2k ahoj, já mať installled magma 4.0 na RH 8.0, a funguje to fine.thanks o pomoc.

Pozdravy
Amarnath

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back