Magma hierarchického návrhu prietoku

C

chetanbs

Guest
Dobrý deň, Môže mi niekto podrobnosti o hierarchického návrhu prietok Magma pomocou Blast fúzie a Blast plán Pro. Mám dve funkčné makrá, ktorých hierarchia musím udržiavať. Tieto dva moduly majú mnoho makier v nich a na najvyššej úrovni modulu, ktorý má tieto dva moduly majú tiež mnoho makier. Prosím, dajte mi vedieť toku. Vďaka vopred, Chetan

Dobrý deň, Dúfam, že niečo nižšie sú užitočné: 1. Silou držať, sila udržať subblock modelu, ako stanovuje čas 2. Definovať subfloorplan pre soft-makro a miesto soft-makro na vrchole plánik. 3. Obsadenie miesta pre soft-maker, vytvorenie najvyššej úrovne výkonu smerovanie (top-down flow) 4. Zásobníkové pripojenie na napájanie a PIN umiestnenie na soft-makro. Tiež tlačiť čas dole. 5. Použite tlačil dolu pripojenie napájania a vývodov pre subblocks. 6. Spustite si myslel, že prietok pre použitie subblock tlačil dole výkon / čas / Plán / pin-úloha, atď 7. Použite Magma asbtraction CIEĽOM swap / export / import soft-top-makro plánik. 8. Beh cez tok na najvyššej úrovni, kým fix-cesta. 9. Swap sopky (alebo whitebox alebo plný-view) na subblock na najvyššej úrovni a vytvára GDSII. ! -> Hotovo:) Kontaktujte ma prosím, ak chcete podrobnejšie informácie o hierarchickom design flow , denmos (vinh.camau @ gmail.com)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back