Môj nápad na 8051 LCD klávesnice systému

M

milad_omidi

Guest
Mám jednoduchú klávesnicu a LCD systém (8051based), v ktorej je každý stlačení klávesu zobrazí na LCD displeji. Teraz sa musí definovať prihlasovacie systém, v ktorom je používateľ admin a definuje ostatným užívateľom a povolení a pre každého užívateľa abyte je odoslaný na port 2. nejaké nápady alebo o podobných projektoch?

Pošlem LCD KEybaord Bežné použiť pre ur projektu. Zostávajúce KEybaoard bežné aj zašleme neskôr. U konca tohto rozhrania LCD prvý a dajte mi vedieť [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 48 minútach: [/color] [/size] # include / / SFR defination hlavičku poskytuje Keil vo vašom prípade môže byť # include # include / / Pre defination funkcie NOP. /*------------------------------------------------ LCD signály a dáta definations --------------------------------------------- ---*/ SFR LCDDATA = 0xA0, / / P2 definovaná ako LCD Údaje sbit RS = 0XB4, / / RS P3.4 ako rad LCD sbit RW = 0xb5 spôsobí, / / P3.5 ako R / W radu LCD sbit EN = 0XB6, / / P3.5 ako EN radu LCD neplatné waitLCD (void) {unsigned char, ACC, na (a = 0;

@ Milad_omidi
Teraz si musí určiť prihlasovacie systém, v ktorom je používateľ admin a definuje ostatným užívateľom a povolení a pre každého užívateľa abyte je odoslaný na port 2
je u vysvetliť trochu?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back