Môžete pridať zisk antény (dBi) plus zisk zosilňovače?

S

sanilp

Guest
U systému s anténou a obojsmerné zosilňovače. Ako môžeme určiť, systémový zisk? Môžu zisk antény v dBi pridaný do úrovne zosilnenia. WiFi a WiMAX systémy, aký príkon môžeme očakávať, že bude zosilňovač z antény v režime príjmu a O / p energie v režime vysielania späť k anténe? Prosím, pomôžte mi s nasledujúcimi otázkami

Link rozpočet určuje výkon na konektore antény a antény, ktorá je súčasťou analýzy. V WLAN je maximálny výkon cca 18 dBm očakávať na konektore antény v režime TX, a cca-80dBm na konektore antény v RX móde pre normálnu LINK

Pozrite sa na prenos rozpočtov Friis vzorce a odkaz aj ďalšie informácie a ako charakterizovať váš systém.

Vďaka za informáciu. Myslím, že pre WiMAX a Wi-Fi systémov, O / P výkon, musí byť okolo 27 až 30 dBm, ktorá dáva sadzby v dĺžke 36 až 54 Mbps, čo je účelom použitia wifi systému v mieste Fiřt. Opravte ma, či moja úvaha nie je správna.

Mám rovnaký pocit .. ale jedna otázka .. Ako mienite charakterizovať mnohosmerné straty vo vašom rozpočtu? -20, -40 DB v úlohe palce? S pozdravom, Lupin

Treba zdôrazniť, sú: zisk antény je okruh parameter, ale jeho význam a zosilnenie nesmie byť náhradou za seba, do systému Tx, Rx návrh komplexné posúdenie.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back