môžeme odhadnúť spotrebu energie s nástrojom CAD

R

rz56

Guest
Dobrý deň všetkým,
Som beginer & chcú vedieť, či je možné odhadnúť spotrebu energie systému, ktorý je modelovaný s VHDL pomocou nástrojov CAD.

by mi prosím pomoct?

Thx.

Hi Rz,
Môžete odhadnúť spotrebu energie na ur dizajnu na akejkoľvek úrovni

#.Na algoritmické úrovni (tam, kde by mohla byť ur design uvedené v C / C alebo SystemC) môžete využiť: - - - ORINOCO Power náradie z ChipVision Design systémy

#.Na úrovni RTL (ur-li návrh je v HDLs), môžete použiť: Synopsys Power Překladače, sekvencia je Power Theater, Magma Blast Power

# Na netlist Level (ur-li dizajn v podobe brány úroveň netlist), môžete použiť: Synopsys Power Překladače, sekvencie Power divadlo

# Na úrovni tranzistora môžete použiť: Synopsys NanosimPozdravy
Amit

Určite.Mnoho nástrojov, sú tam.čo je ur dom?
Sumit

Môžete použiť PowerCompiler optimalizovať dizajn pre napájanie.

PRIMEPOWER je nástroj, čo potrebujete pre dobrý odhad vašej spotreby energie.

Môžete buď dostať viac abstraktné, viac nepresné čítanie staticky tým, že prepínač sadzby na špendlíky, alebo môžete ísť celú cestu, ako generovať SZIF súbory, vykonávať simulácie a merania presný výkon pre daný simulačný čas.

Moja skúsenosť je, že nástroje možno predvídať silu s / - 10% presnosť naozajstnú silu pozorujeme v reálnom zariadení.

Thinkie Napísal:

Môžete použiť PowerCompiler optimalizovať dizajn pre napájanie.PRIMEPOWER je nástroj, čo potrebujete pre dobrý odhad vašej spotreby energie.Môžete buď dostať viac abstraktné, viac nepresné čítanie staticky tým, že prepínač sadzby na špendlíky, alebo môžete ísť celú cestu, ako generovať SZIF súbory, vykonávať simulácie a merania presný výkon pre daný simulačný čas.Moja skúsenosť je, že nástroje možno predvídať silu s / - 10% presnosť naozajstnú silu pozorujeme v reálnom zariadení.

EDA nástrojov bude správa moc odhad založený na prepínacie aktivitu faktora.Nie som si istý, ako presne to je ..

Mohol by som mohol dostať moc odhad v SOC-Encounter pomocou "report_power" kontrolovať.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back