Môžem použiť multilicencia súbor?

L

liuzhili

Guest
Mám softvér sa musí začať. / Lmgrd license.dat napríklad, keď chcem spustiť softvér, musím začať licenseA.dat, a chcete používať softvér B, musí licenseB.dat ,..... Mohol by to všetko licenseX.dat beží v rovnakom čase? Ak je možné, ako to? Stačí spustiť jeden po druhom? Ďakujem vám!

Ak používate plávajúcich licencií, môžete mať viac licenčných serverov (viac inštancií lmgrd) beží na rôznych portoch pre licenčný server. (Napríklad, kadencia licenčný server beží na 27000 Synopsys licenčný server, na 27001 a tak ďalej ...) Ak používate uzol uzamknuté licencií môžete zlúčiť všetky licencie súborov.

[Quote = mami_hacky] Pri použití plávajúcich licencií, môžete mať viac licenčných serverov (viac inštancií lmgrd) beží na rôznych portoch pre licenčný server. (Napríklad, kadencia licenčný server beží na 27000 Synopsys licenčný server, na 27001 a tak ďalej ...) Ak používate uzol uzamknuté licencií môžete zlúčiť všetky licencie súborov. [/Quote] Prosím, odpusť mi, že sa pýtam ako mám vedieť, či sa jedná o plávajúce alebo uzol zamknuté?

Áno, použiť 1 licence.file pre všetky moje výrobkov začínajú od PSD - MAX-Quartus-SYNPLICITY-zosilnenie, a tak ďalej, a ja Nepoužívajte lgmr môžem použiť iba systémovej premennej, ktorá pripojiť k súboru: oops:

Ak chcete skontrolovať, či máte uzol so zámkom alebo plávajúce licencie: 1. Spýtajte sa svojho správcu systému:) 2. Opýtajte sa, kto predal vám softvér:) 3. Pozri licenčný súbor. Ak sa prvé riadky obsahujú server a DAEMON definície máte plávajúce licenciu. Ak máte len funkcie, ktoré ste node-Locked licencie:)

Po krokov geconom mentiond nájdete na FLEXlm manuálu, ktorý vám predajca eda! existuje niekoľko metód pre to (predpokladám, že všetky Vaše licencie sú viazané na rovnakom uzle!): 1.run lmgrd jeden pre každú z vašich lic. sa správnu cestu. 2.attach zoznam funkcií a démon cestu z jedného lic. do iného a spustiť len jeden lmgrd. BEST!

[Quote = goodboy_pl] Po krokov geconom mentiond nájdete na FLEXlm manuálu, ktorý vám predajca eda! existuje niekoľko metód pre to (predpokladám, že všetky Vaše licencie sú viazané na rovnakom uzle!): 1.run lmgrd jeden pre každú z vašich lic. sa správnu cestu. 2.attach zoznam funkcií a démon cestu z jedného lic. do iného a spustiť len jeden lmgrd. BEST! [/Quote] Ospravedlňujem sa! Ale to nefunguje dobre, ak je daemon a lmgrd je veľmi odlišná verzia.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back