Môžem použiť ako jednoduchý odkaz?

D

DZC

Guest
V mojom obvode potrebujem referencie, ktorá sa rovná VDD / 2 (líši podľa VDD). Aj simplely nakreslite dva tranzistory v series.To šetriť sily SPOTREBA som dlhý kanál dĺžky, a pre lepšie zladenie som sa veľkými bránami oblasti. Potom som blúdiť je praktický okruhu? Ak áno, mal by akékoľvek iné dôvody byť? A ak nie, iný lepšie, praktické okruhy? Vzhľadom k tomu, VDD / 2 má veľký význam pre môj okruh som sa sem, aby sa ubezpečil o tom. Vďaka za vás pripomienky.

Okrem toho je výstup pripojený odkaz na bráne vstupu tranzistora OTA má.

Prečo u nepoužívajte odpory? Pre ur obvode je lepšie použiť rovnaký typ MOSFETs (PMOS alebo NMOS) inak Vref VDD / 2 pre rôzne rohy. Termín "zodpovedajúci" nie je vhodný pre rôzne typy MOSFET. Ostatné z rôznych kútov súčasného však ur CKT sa bude líšiť u najmenej + / -100%. Ak je Vref je odkaz na porovnávaciu (alebo iný spínacie ckts), môže malý prúd aj keď ur okruhu spôsobiť neočakávané zmeny Vref. V tomto prípade je lepšie zvýšiť prúd (s použitím viac silných MOSFETs) alebo dodanie Vref keď vyrovnávacia CKT (OTA, AMP).

Súhlasím s DenisMark. Mali by ste ho používať ako resistor.such poly odpor. Dajte pozor, odpor rozloženie, ktoré možno získať dobrý VDD / 2 napätie.

Dobrý deň, DenisMark Díky moc za báječné komentár. Pod pojmom "zodpovedajúci" mám na mysli viac imúnna voči procesu zmeny. A pokiaľ ide o použitie rezistorov, len som obavy o silu a priestor kompromisy ...

Pre dva tranzistory MOS obaja by mali mať zdroj pripojený i tela, aby sa zabránilo efektu. Takže ak vaša substrátu typu p použitie PMOS, ak je substrát N-typu použitia NMOS.

[Quote = LF] Pre dva tranzistory MOS obaja by mali mať zdroj pripojený i tela, aby sa zabránilo efektu. Takže ak vaša substrátu typu p použitie PMOS, ak je substrát N-typu použitie NMOS. [/Quote] Mali ste na mysli použiť rovnaký typ tranzistora v sérii?

To sú dve diódy pripojenie MOS, P / N MOS, prečo si myslíte, že môžete získať VDD / 2? VT P / N mos je rozdiel

veľké rozdiely s procesom rohy a teploty, myslím, že

Súhlasím s denismark, poly rezistorov je dobrá voľba. Ďalšou otázkou je Vref stabilizácie a PSRR. LPF? Shunt radu spätnú väzbu?

Môžete použiť odkaz BG + LDO si uvedomiť, VDD / 2 napätie, myslím.

Poly odpor je vaša # 1 voľba, ak u stále ako svoj pôvodný dizajn, myslím, že dva NPN bude fungovať lepšie (variácie procesu a zodpovedajúce VT), ako PNP a NPN

Ak si napriek tomu chcete dizajnoch MOS (kompromis veľkosť). Môžete si nechať PMOS brány pripojenie GND a pridať možnosť NMOS súbežne s N zdroj prúdu ovládanie digitálneho signálu. 1 VGS PMOS je meniť iba s napájaním. 2 Môžete si nastaviť NMOS diódy. Ale roh a zmeny teploty Cann't záruky.

Ak sa Vref obvodu je veľmi dôležité. Myslím, že u je možné zvážiť použitie BGR a napätie pamäte dostať Vref. Tento obvod má zlé PSRR a teplota coeffcient. Pokiaľ je nutné použiť pri tomto obvode je možné použiť u 2 PMOS alebo NMOS namiesto SOT architektúry. Myslím, že použitie vyrovnávacej pamäte za to je dobrá voľba. Všetko najlepšie

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back