môže niektorý pomôžte mi!

Z

zezito

Guest
I tam!
Potrebujem na meranie prúdu v každom cykle sine vlny z tranformer 20V 50A.Snažil som sa použiť dve diódy (www.IRF.com 70hf40) v boji proti súbežným pozícií.Pomocou osciloskopu aj uvedomiť, že tieto dva cykly zložiť v každom dióda!použiť aj iné diódy, a to sa stalo znova!niektoré majú predstavu, prečo je to happennig?

Dobrý deň zezito,
Nejsem SHURE o tom, čo chce robiť.
Ste pomocou súčasných sondy v jednotlivých diód?
Prečo nie jediný rezistor v sérii s zaťaženie?
A slovo UPOZORNENIE:
Možno budete musieť plávajúce merania, alebo by ste mohli krátky okruh-50A koryto rozsah
je zem!
Dúfam, že to pomôže

Môj odhad je máte niečo ako tento údaj, nie je dobre, ale u odčerpávanej získať bod, keď dióda sa zvyčajne pollarized ostatných je inverznou, lettin vlny idú myslel, keď na druhej strane z vĺn prichádza, je happends rovnaké , takže ....ste vždy v rovnakej vlne.
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť a prezerať túto prílohu

Anti paralelne?Dva cykly?Váš popis je záhadný.
Môžeš pripojiť gif alebo jpeg schematickom vášho obvode?

prosím pozrite sa na priložený obrázok!
myslíš, že to bude niekedy fungovať?
niekto má nápady, ako merať a počítať aktuálne v pozitívnom polobielenej cyklu a na negatívne polobielenej cyklu?
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť a prezerať túto prílohu

Pripojená?kde?
ok ..Vidím to, prepáčte.

Zdá sa mi, OK.
Ale vy ste nemohli použiť súčasné transformátory alebo niečo tak, aby pracoval s AC pretože sa merania pozitívne alebo negatívne impulzy.

Myslím, že je to vaša ampérmeter.Tieto veci môžu byť veľmi citlivý, pretože sú veľmi špecifický v tom, ako sú používané.Je pravdepodobne hľadáte oboch cyklov a bych použiť napätie ako spôsob pohľadu na to.Budete určite niečo, pretože ste je nastavený správne.Takže čítanie môže byť polovičné, ale nechcel som staviť na to.

Od circiut nastavíte,
že vaša pozorovania osciloskopu bolo úplne správne, ako ste boli
pozorovať napätie acrossed dve diódy a
boli paralled.Ale keď si môžete pozorovať aktuálne v každej pobočke, vec by mala byť odlišná.

Aký amperometers používate?Domnievame sa, že veľa ac amperometers meranie efektívnej hodnoty

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back