môže niekto mi poradia o simuláciu analógových obvodov je

B

batistuta

Guest
Ahoj všetci, som nový človek na analógovom obvode, čítal som knihu Razavil dávať väčší pozor, a dostať štruktúry na mosteckom okruhu, ale som na rozpakoch simulácie, ja neviem, ako začať. Ako viete, po simuláciu obvode, dostanete ďalšie. to môže niekto dať mi nejakú radu? Je tam nejaké knižky o nich? alebo nejaké papiere. Používam candence nástroj pre navrhovanie. moc ďakujem!

Myslím, že si môžete prečítať niektoré návody z Candence. Z terminálu Unix, zadajte "cdsdoc" zobraziť všetky dokumenty Candence. nájdete tej, čo potrebujete je

Môžete začať od operačný zosilňovač simulácie. Existuje mnoho príkladov v kadencia doc

Najprv by ste mali pochopiť, analógových obvodov princíp činnosti.

Nie je lepší učiteľ, ako pracovať na reálnom príklade! Vytvorte prepínač, ktorý riadi odpor. Práca na všetky možné simulácie (väčšinou prechodné). Pridať kondenzátor (teraz máte filter). To isté. Pokúste sa teraz zmenil kondenzátora implemnting logiky (generátor impulzov) riadenie prepínača. Simulovať Prechod na jednoduchý operačný zosilňovač fázu CMOS. Verím, že ste prišiel na to .... D.

hspice a Eldo je dobrý nástroj použiť aj pre analógový dizajnérov, aby sa používanie týchto nástrojov šikovne je absolútne nevyhnutné.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back