môže mi niekto vysvetliť tento problém u mňa?

Dobrý deň, parazitické kryštál je neadekvátny termín, povedal by som, že ďalší rezonancie z kondenzátorov parazitné indukčnosť. Avšak simulácie inštalácia je pomerne nereálne. Pre dosiahnutie parametrov, musíte použiť olovnaté kondenzátory s možno 10 mm dlhé nohy a a veľmi rýchlo meniče, ktorý má dostatočné zosilnenie na tejto frekvencii, nepravdepodobné, ale nie nemožné vôbec. S pozdravom, Frank

Preto nastavenie stavu je nereálne? My C1 C2 sú off-chip kondenzátory. Ich ESL a ESR nemusí byť významné, ale parasitc faktory PCB sa unneglectable. Celkom parasitc indukčnosť ľahko dosiahne 10NH. Q tohto doplnkového rezonancie nie je vysoká, ale to je tiež nepríjemné, keď sa tlačí zosilnenie až do výšky jednoty opäť s vysokou requency.

Dobrý deň, myslím, že môžeme považovať za dva rôzne szenarios: 1. Máme 2 obojstranné DPS bez napájania lietadla, alebo dokonca doštičku. Potom povedal: 10 nH môže byť ľahko dosiahnuteľná. Ale v tejto technológii, nenájdete rýchly CMOS invertor, ktorý by mohol oscilujú na 500 MHz. 2. Majú viacvrstvové PCB s mocou lietadla, ktoré sa používajú pre rýchle digitálne obvody a SMD kondenzátory. V tejto technológie, môžete nájsť napríklad Unbuffered menič, ktorý má dostatočný zisk na 500 MHz. Ale potom by parazitné indukčnosťou nemožno očakávať vyšší ako 1 Nh pre kondenzátor. To je dôvod, prečo si myslím, že nastavenie je nereálne. Ak sa vám páči je však možné umelo zaviesť ďalšie stopy indukčnosť, dúfajme, že oscilátor môže pracovať tak ... S pozdravom, Frank

Vďaka. Ako ste povedal, je jednoduchý Unbuffered CMOS invertor zamestnania uvedomiť negatívne odpor. Môžete uviesť nejaké simulácie výstroje, keď s takýmito problémami. Vo vás názoru, ESL nie je tak veľké, že dosiahnutie 10NH, ESR je pod 0.5ohm. Možno, že to môže fungovať oscilátor v niektorých prípadoch alebo rohy. Ale ja myslím ako stll odhadu trvať aj niekoľko rizík. Máte nejaké dobré nápady a skúsenosti podeliť so mnou? Ide!

Dobrý deň, podľa môjho názoru v tejto oblasti vychádza predovšetkým z empirických poznatkov v obvode Designer. Nevidel som ešte potrebné pre simuláciu tohto konkrétneho efektu. V podstate som sa, aby sa zabránilo parazitné oscilácie pri navrhovaní kryštálový oscilátor s danými parametrami a sú k dispozícii diely, ak by to mohlo byť ľahko dosiahnuť, pretože si myslím, nie je potrebné zvážiť, ako design by mohol zlyhať. Ak je kryštál sa má pohybovať na nežiaduce režimy (podtext), to by malo stačiť pridať sériový odpor na výstupe meniča, je typicky hotové s nízkou frekvenciou kryštálov hodinky. To môže byť poučný príklad v analógovom prevedení rovnako, ale vo všeobecnom zmysle. S pozdravom, Frank

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back