Môže mi niekto pomoct pri I2C protokolu projektu

D

deepu_s_s

Guest
Ahoj .......... Môže mi niekto pomoct pri I2C projektu? Vďaka a ide Deepak

nedostane to, čo potrebujete? prevedenie IIC protokol pomocou HDL inak ??????

s Ľudským jazykom. Potrebujem špec. nie od opencores.org.

Stále nie som si to? údaje požadované>>> Ak špecifikáciu potreby. , Ktorí vám povedia lepšie než Phillips (1970 IIC navrhované)

priatelia, som mať pochybnosti I2C protokolu. Som trochu conufsed o tom. Má sa I2C bude fungovať ako master a slave, alebo iné skutočné zariadenie? Ak áno, všetky I2C compilant zariadenia bude mať potrebné rozhrania logiku? [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 minút: [/color] [/size] Predpokladám, že mikroprocesor chce pre prenos dát do zariadenia D1. Čo úlohu I2C cez von prenos dát. Pls vysvetlite mi tento prevod sa refernce na Xilinx app333 dokumentu [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 4 minútach: [/color] [/size] Je to miesto, adresa http://www. xilinx.com/support/documentation/application_notes/xapp333.pdf

[Quote = deepu_s_s] priatelia, ja som s pochybností v I2C protokolu. Som trochu conufsed o tom. Má sa I2C bude fungovať ako master a slave, alebo iné skutočné zariadenie? Ak áno, všetky I2C compilant zariadenia bude mať potrebné rozhrania logiku? [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 minút: [/color] [/size] Predpokladám, že mikroprocesor chce pre prenos dát do zariadenia D1. Čo úlohu I2C cez von prenos dát. Pls vysvetlite mi tento prevod sa refernce na Xilinx app333 dokumentu [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 4 minútach: [/color] [/size] Je to miesto, adresa http://www. xilinx.com/support/documentation/application_notes/xapp333.pdf [/quote] Som si istá, čo si naozaj opýtať, ale budú sa snažiť vysvetliť. V xapp333.pdf je 'master' I ² C vykonávaná. Majster contols "otrokmi". To robí schopní ovládať každé zariadenie na I ² C-Bus. Zariadenie musí byť vykonané hrubé Aj ² C-slave logiku: D oooupps ... ani nečítam Aplikačná poznámka: | Váš CPLD tiež sa chová ako slave. Táto poznámka popisuje spôsob, ako realizovať komunikáciu medzi μC a PLD cez špeciálny paralelné rozhranie medzi CPLD a μC. CPLD môže pôsobiť ako slave alebo master. ep20k

Takže ak chceme UC chce komunikovať s dievča prepojený s I2C, najprv to robí I2C ako otrok. Potom I2C sa stane otrokom a vziať si poučenie v režime slave a odovzdávať pokyny adresované zariadenie v režime master. Tak to adresované zariadenia sa stane otrokom a I2C sa stane majstrom. Je to tak podľa dokumentu som sa zmienil vyššie?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back