J
Joel Whybrow
Guest
Ahoj všetkým, dúfam, že niekto môže pomôcť, pretože som zošalel tu snaží sa prísť na to! Snažím sa vymyslieť, ako to, že bude najlepšie dať dohromady SD pamäťové zariadenie, ktoré sa pripája do hernej konzoly na štrbinu nábojnice a umožňuje načítanie hier na konzolu. Ja som sa do design flow, ktorý sa zdá v poriadku, ale ja nie som žiadny odborník (zďaleka) na také veci, snáď niekto mi môže pomôcť ven? Tu je návod, ako vidím to funguje:
Teraz som ešte nikdy naprogramovať viac než len gravitácia kód Blitzmax tak som úplný začiatočník a VHDL a Verilog ma ťahá moje vlasy, môže niekto pomôcť tu (v jednoduchej angličtine), ako som naozaj chcel urobiť, ale som veľmi stratil: (ja viem, že by bolo najlepšie impliment pamäťovú SD kartu v režime SPI z toho, čo Čítal som, dúfam, že môj diagram nie je príliš mätúce, ospravedlňujem sa za obrovského obrazu Joel [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 4 minútach:.! [/color] [/size] Ako okrajová poznámka, je tu treba ešte FPGA alebo by mikrokontrolér bude lepší nápad: |? Joel