Môže 5V Psub procesu parazitárne diódy môžu trpieť 7,5 V?

X

xiexi

Guest
Teraz som použiť 5V procesu k návrhu HV 7,5, jediný problém je, že si nie som istý, či parazitné diódy je (P + na nwell, nwell na Psub, N + na Pwell) prehodnotiť napätie môže trpieť 7,5 v prevádzke a je tam nejaký problém ? Príloha je Electircal parameter o tomto procese, ale nemyslím si, nájsť informácie, ktoré potrebujem. Vďaka za vaše pokyny.

Obvykle sa neodporúča, aby v 7,5 križovatky v procese, ktorý je určený pre prevádzku 5V. V procese príručky je zvyčajne oddelené sekcie pre rozdelenie napätia. Problém je, že ak máte vysoké napätie cez tieto parazitné diódy, ktoré môžu poruchy a / alebo problémy spôsobujú spoľahlivosť.

Je parazitné diódy je prierazné napätie vyššie ako napätie rozdelenie MOS (preraziť?), Nie? V ručnom rozdelenie VDS napätie približne na 8V, takže ak môj predpoklad je pravdivý, musí byť parazitné diódy je rozpis votlage byť vyššia ako 8V. Potom, keď parazitické dióda nie je rozdelenie, to ovplyvňuje život? Môj manažér hovorí, že je podobný zenerove diódy a životnosti nemení. Vďaka za vaše pokyny.

Keď sa povie VDS rozdelenie, ja som za predpokladu, že máte na mysli skutočné rozdelenie vypúšťací hromadne diódy. (V NMOS je N + k podkladu, alebo N + na pwell a PMOS je + P k nwell). Ak je rozdelenie je približne na 8V, potom myslím, že sú v poriadku. Avšak som videl 5V procesy, kde sa táto dióda členenie sa ~ 7V. Hoci sa jedná o Zener zrútenie, objem spätného zaujatosti current@7.5V pravdepodobne sa líši v závislosti od podkladu a alebo doping. Možno by ste sa mohli pozrieť na rozčlenenie charakteristík zenerove pre tento proces sa zaoberáte. dúfam, že to pomôže.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back