E
ella_guru
Guest
Dobrý deň, ako intro (a prvý plagát) Som úplný fanúšik, a dúfal, že by niekto mohol vidieť niektoré zjavné chyby, ktoré robím ... Mám Darlignton Array (ULN2803A), ktorý som pomocou s Basic Stamp spustiť solenoid. Aj pripojenie 24V (od starého Apple iBook nabíjačka) ako napájanie ULN2803A. A pomocou Basic Stamp spustiť Array s 5V výstupy. Spočiatku to fungovalo, ale potom sa zarazil. Skúšal som aj beh 24V na 5V, 24V s použitím ako moc a 5V ako vstupné. Stále sa nič nedialo. Kontrola pomocou multimetra, vidím, 5V medzi vstupom a zemou a medzi 24V napájanie a zem. Keď nie je vstupné napätie, zodpovedajúce výstup je o 0,5 Keď je vstup 5V aplikovaný potom Výstup sa zvýši na asi 0.62VI sa pokúsili toto sa 3 ULN2803A a tiež som si kúpil 10 ULN2003A, aby sa ubezpečil, že to nie je problém IO. Rovnaký problém pretrváva. Tiež som sa snažil to za použitia sily ATX zdroj z PC (w/12V miesto 24) a ešte si to isté. Niekto nejaké návrhy, čo je zle? (Skontroloval som vývodom mnohokrát a som celkom istý, že som to správne pripojenie) Vďaka