Máte problémy robiť Xenon ignitor

P

pranaych

Guest
Sme výstavbu ignitor pre oblúkové 250W xenónové výbojky a v podstate sme sa všetky komponenty okrem Bobina alebo cievky, ako je znázornené na obrázku 1 CKT. V pôvodnom ignitor tento Bobina z kameňa, ako polovodičového materail ktoré majú show ako cievky Bobina, môže anyopne naznačujú, čo to cievka Bobina je a aký materiál je vyrobený of.I môžu posielať obraz cievky Bobina v prípade potreby.

Polovodičové? V žiadnom prípade. Pravdepodobne feritu.

Rozhodne transformátor, takže pravdepodobne feromagnetické (feritové) materiál, ako etmabreu navrhol. Obvod pracuje tým, že poskytuje konštantné jednosmerné napätie z usmerňovača (spodnej strany 1). Obvod transformátora v ľavom hornom rohu sa chová ako napätie akumulátora. Akonáhle napätie na vyrovnali čiapka je dostatočne vysoký, iskrisko (SG) riadi a pošle aktuálny pulz do "Bobina" cievky. Toto centrum so závitom-coil / transformátor spôsobí väčšie napätie zobrazí cez lampy terminálov, čo je vysoké napätie pulzná potrebné urobiť rozpis xenon a začať oblúka.

Rozhodne transformátor, takže pravdepodobne feromagnetické (feritové) materiál, ako etmabreu navrhol. Obvod pracuje tým, že poskytuje konštantné jednosmerné napätie z usmerňovača (spodnej strany 1). Obvod transformátora v ľavom hornom rohu sa chová ako napätie akumulátora. Akonáhle napätie na vyrovnali čiapka je dostatočne vysoký, iskrisko (SG) riadi a pošle aktuálny pulz do "Bobina" cievky. Toto centrum so závitom-coil / transformátor spôsobí väčšie napätie zobrazí cez lampy terminálov, čo je vysoké napätie pulzná potrebné urobiť rozpis xenon a začať oblúka.
Díky moc, ale aké feritu sa pozrieť ako kameň s dvoma konci leštenými ako poniklovanej metal.Can by ste odporúčali mi niečo.

Díky moc, ale aké feritu musí vyzerať ako kameň s dvoma konci leštenými ako poniklovanej metal.Can odporúčate mi niečo
ani poňatia .. Ja by som ísť pozrieť do nejakej inej xenónové okruhy oblúkovú lampu a zistiť, aký druh hardvéru, ktoré používajú pre VN transformátora.

Neviem. Ja by som ísť pozrieť do nejakej inej xenónové okruhy oblúkovú lampu a zistiť, aký druh hardvéru, ktoré používajú pre VN transformátora.
Díky moc pane!

Ok ja som tiež snaží zistiť, feritové typ, ale do dáta bez luck.Hope môžete získať nejaké informácie.

Materiál je Mn-Zn pre xenónové Trafo jadra Ballast. Tvar a veľkosť by mala byť podľa potrebného výkonu.

Materiál je Mn-Zn pre xenónové Trafo jadra Ballast. Tvar a veľkosť by mala byť podľa potrebného výkonu.
Mám feritové ale účastník nie je práca bez povrchovej úpravy na vrchole a my nie sme schopní zistiť, aký druh náteru je that.Kindly zdieľať OME veiws o tom.

K dispozícii je strieborný povlak na oboch koncoch tyče feritové a pokiaľ sa šupkou týmto náterom preč to účastník nie je práca.

Nepočula som na to. Už som si niekoľko Xeno bez problémov a samozrejme aj bez tejto špeciálnou povrchovou úpravou. Môžete vyhľadávať internet a pozrieť sa výrobcovia návrhy a môžete nájsť veľa vecí a rôzne spôsoby, ako to urobiť.

[Quote = tpetar, 1101049] Nepočula som na to. Už som si niekoľko Xeno bez problémov a samozrejme aj bez tejto špeciálnou povrchovou úpravou. Môžete vyhľadávať internet a pozrieť sa výrobcovia designy a nájdete veľa vecí a rôzne spôsoby, ako na to. [/QUOTE] Môžete mi odporučiť mi niečo, mám námorné aplikácie to je dôvod, prečo som tak najmä o jeho spoľahlivosti, ako chcem k tomu len, že dizajn, ktorý funguje bez problémov!

Ak máte ma vhodný materiál Bobina, nie je to feritové jadro, jeho else.Please niečo naznačujú.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back