Mám problémy s prietokom CPLD design

• Thread starter amitgangwar_vlsi
  • Start date
A

amitgangwar_vlsi

Guest
Ahoj všetci .... im nové pre CPLD a chcem stiahnuť kódu na CPLD. im pomocou XILINX XC9572 a 9,1 ISE .. Chcem vedieť, súbory vytvorené v priebehu toku, a ktorý súbor mám na stiahnutie na CPLD ..... to je. Jed ....... a pri dopade otvorené okno potom by som mal priradiť ľubovoľný výstupný súbor .... čo mám robiť po pridaní XILINX zariadenia ...... Ak niekto viete, prosím, veď ma mnoho a mnoho Vďaka vopred Amit gangwar

Najprv musíte kábel pripojený, a Xilinx zariadenia a súbor JED načítaný. Ďalšie kliknite pravým tlačidlom na symbol čipu a vyberte ho. [Pri výbere by mal čip mať tmavé pozadie.] Tento krok je nutný, pretože môžete mať viac zariadení v reťazci a dopad je potrebné vedieť, ktoré z nich pracovať. Ďalšie kliknite na tlačidlo "operácie" v hornej lište ponúk. Prvá položka by mala byť program. [Ak nemáte vybrať žetón alebo dopadu nerozumie súbor JED, potom voľba bude "šedivá" out.] Kliknite na "program" a tie sú nastavené. S verziou 9.2 vplyvov, nebude vám overiť CPLD, ak dovolíte nástroj napísať nejaké súbory na disk. Jedná sa o novú požiadavku. V mojom nastavení JED súbory na read-only zložky na serveri. Preto som preskočiť fázu overiť, kým som nájsť spôsob, ako okolo tohto. ---- Steve

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back