Mám problém, PC (grafická karta alebo monitor problémy)

M

master_picengineer

Guest
Ahoj všetkým, V poslednej dobe sa môj PC sa prejavuje zvláštne správanie. Keď som sa zapnúť, to funguje dobre, ale po náhodné časové obdobie zobrazené farby mení, niekedy je vidieť žiadne dáta na všetkých a na obrazovke sa stal úplne čierne na chvíľu, a to periodicky. Tento prípad nastane s OS Windows, ale Linux po prihlásení do displeja je blokovaná a systém nereaguje. Aj vo formáte PC serveral trikrát, ale márne. Uvedomil som si, že sa jedná o hardware Pb. Niektorí priatelia mi povedal, že problém je spôsobený tým, grafické karty, iné mi povedala, že to je kvôli tvrdé disck, ktoré môžu mať chybné sektory, a iné hovorí, že tento druh problému dochádza, ak dôjde k poruche v pamäti. Navyše potom, čo tento problém, všimol som si, keď som nainštalovať 2 OS na PC na každom disku (rovnaký pevný disk), len posledný nainštalovaný operačný systém je funkčný a ostatné zmizne. Prosím o pomoc.

Už ste skúsiť iný monitor? Je to štandardný CRT s plochou obrazovkou alebo monitor?

Ahoj priateľovi, je plochý monitor. Myslíte si, že je problém v monitore?

Budete musieť nahradiť moniter zistiť, či jeho grafická karta, alebo moniter, môj odhad jeho moniter.

Ahoj, Som tu na pomoc, ale musím knoe Ak ste urobil niektoré štandardné postupy nižšie Odpovedzte, prosím, na nasledujúcu 1. Aké sú sysmptoms / posledné zmeny hardvéru / čokoľvek, čo robil predtým, než sa problém vyskytol? 2. Uveďte názov / model karty grafického akcelerátora, alebo chipset vášho Mobo sa používa (mi dať nejaké špecifikácie) 3. Aký OS (SES) sa snažíte nainštalovať?

Ahoj všetkým, [quote = the_risk_master] 1. Aké sú sysmptoms / posledné zmeny hardvéru / čokoľvek, čo robil predtým, než sa problém vyskytol? [/Quote] I zapnutí PC, ako obvykle, a to deň, kedy som poznamenal, toto podivné správanie. Zaviedol som žiadne zmeny v hardvéru alebo softvéru. Odstránil som grafickej karty a vyčistila som všetky prachu vnútri UK. Howether problém pretrvával. [Quote = the_risk_master] 2. Uveďte názov / model karty grafického akcelerátora, alebo chipset vášho Mobo sa používa (daj mi nejaké špecifikácie)? [/Quote] To je GeForce 4 MX 440 64 MB DDR [quote = the_risk_master] 3. Aký OS (SES) sa snažíte nainštalovať? [/Quote] Windows XP SP2 a Red Hat 7.3 Všimnite si, že som testoval monitor s mojím notebookom a pracuje dobre. Nie, ja si istý, že problém v rámci UK.

Navrhujem si môžete stiahnuť program pre testovanie monitora a potom si záver pred odchodom do hĺbky v PC. Niektoré programy existujú na internete. Dúfam, že to pomôže rgds Marco Antonio

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back