Má PICkit2 podpora ladenie 16F877?

T

tronix69

Guest
Ako funguje ICD s PICkit2? Potrebujete nahrať bootloader do PIC prvý? Sa dáta prenášajú pomocou ICSP hlavičku? Čítal som zoznam podporovaných zariadení a hovorí 16F877 podporuje ICD bez nutnosti hlavičke radu a adaptér, Im zvyknutí na starom štýle programátorov, ktoré vyžadovali ICD sa vykonáva pomocou RS232. Chcem stavať preto doske pomocou 16F877 a PICkit2 Je nejaká vec, než ICSP, čo je potrebné? Na zdravie

16F877 (A), podporuje ladenie, ale pri použití s ​​ICD alebo ICD2 dosky, nie PICkit2. PICkit2 podporuje len pre ladenie niektoré PICmicros ako napríklad 16F88x a 16F91x rodinu. 16F877 (A) je podporovaný PICkit2 iba pre programovanie (vypaľovanie).

V aktuálnom PICkit 2 Zoznam podporovaných zariadení To je zoznam všetkých podporovaných čipov, niektoré vyžadujú hlavičku ICD predstavenstva a RJ-11 pre ICSP adaptér pre ICD 16F877A je uvedený na tejto stránke bez akéhokoľvek varovania Im naozaj zmätený teraz

[Quote = rkodaira] 16F877 (A), podporuje ladenie, ale pri použití s ​​ICD alebo ICD2 dosky, nie PICkit2. PICkit2 podporuje len pre ladenie niektoré PICmicros ako napríklad 16F88x a 16F91x rodinu. 16F877 (A) je podporovaný PICkit2 iba pre programovanie (vypaľovanie). [/Quote] MPLAB IDE 8,01 možné ladiť veľa PIC16s, PIC18s, a dokonca aj pár PIC24s s PICkit 2. Skontrolujte, či tento odkaz: Na zdravie,

Ach áno, Microchip zahŕňal viac druhov UCS schopné ladenie pomocou funkcie PICkit2. Nemal som nainštalovaná nová MPLAB IDE verzia, takže som nečítal správy. OK, ak sa vám podarí ladenie 16F877A s PICkit2, dajte nám prosím vedieť.

[Quote = tronix69] V aktuálnom PICkit 2 Zoznam podporovaných zariadení To je zoznam všetkých podporovaných čipov, niektoré vyžadujú hlavičku ICD predstavenstva a RJ-11 pre ICSP adaptér pre ICD 16F877A je uvedený na tejto stránke bez akéhokoľvek varovania Im naozaj zmätený teraz [/quote] PICkit2 SUPPORT ladenie PIC16F877 ( A), ale musí sa na niektoré problémy, pretože som otestoval s niekoľkými malými programami, ladenie, a niekedy Canot vstúpiť do režimu ladenia, a niekedy môžem bez problémov vstúpiť do režimu ladenia,,,, ale s ICD2, donot problémy pre ladenie v rovnakých podmienok ... Testované s MPLAB 8, dúfam, že pre MPLAB 8.01, je lepšie Jose

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back