Dostal som ISE 5.2 CD v mailu v pondelok.Snažil som sa ale nepodarilo zistiť, aké sú nové funkcie v bode 5.2.Pravdepodobne Xilinx nechce, aby ste vedeli, až budete mať niekoľko hodín až k dosadiť a cítim.
V každom prípade to stojí za to vyskúšať.Myslím, že XST je stále lepší a lepší.Budeme zrejme prestať splácať Synplicity obrovské 15k/yr.
Zdá sa, že má problémy (napr. oneskorenie) s lodný týchto CD.Tiež som dostal včera som CD, ale musel sťažovať a žiadať, aby bolo zaslané kuriérom prioritou.
Jinak, já nevím, kedy by som ho dostal ...
Nové vylepšenia, ktorá upútala moju pozornosť, sú:
- Podpora nových 90nm zariadení
- Modulárna konštrukcia: Built-in
- Simulácia: 2X rýchlejšie
I keď nemám žiadnu spätnú väzbu, aby pre ISE 5.2,
Nemôžem komentovať ISE 5.1 s ohľadom na predchádzajúce verzie.
Ak sa používa systém s generátory,
ISE 5.1 Ukázalo sa, že oveľa stabilnejší ako ISE4.2.
Problémy, ako je nesprávne functionnality jadier
a občasné chyby zmizol s ISE 5.1.
Je-li ISE 5.2 je rovnako stabilný ako ISE 5.1, budem šťastná!
, Ktorý je naozaj dobrý (91% Plátky použiť).
Postavil som rovnaký 2V1000 dizajn v Sp (at) rt (at) n 3 3S1000 a využíva len 62%.Počul som, že S3 majú rovnakú architektúru, ako V2 s inou geometriu, ale zdá sa väčšia veľkosť.Myslím 2V1000 je 5120 Slice a 3S1000 je 7680.To je veľa, som sa pozrieť s FPGA editora zariadení a je naozaj 'nižšie' predstavenia V! RteX 2.Uvidíme cenu.
Tiež som si všimol, že S3 boli len charaterised v rýchlosti -4 stupňa.
Vyzerajú sľubne, a 1.2V napätie jadra je zaujímavé.Ale je novej geometrie, takže neviem, keď je to správne alebo nie.
Tiež som chcel, aby sa pozrel na XST, ktorý zlepšuje veľa každej verzie, ako qlyus tiež povedal.Všimol som si, že 5.1i XST bolo oveľa lepšie, ako 4.2i.
Tiež som chcel, aby sa pozrel na XPower, ale zatiaľ žiadnu šancu.
Zkoušel jsem i dizajn od syntézy PAR zistiť, čo 90nm Spartan-3.Existuje veľa zmien v geometrii a menej pamäte a násobiče bloky, S3-2000 má 40 v 2 stĺpcoch (V2-1000 má 20 v 4 cols).Nie je dobrá správa pre naše appliation DSP.Iný starosti S3, je-li jej io je 3.3V torelent.To nemôže byť povedané, kým listu vyjde.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.