LVS chyba: na úrovni bloku C LVS uzavreté, ale nie na sub-bloku (D)

F

fixrouter4400

Guest
Zdravím všetkých - možno niektorí z vás sa stretnete tento druh divné chyby LVS. Scenár: Mám bloky A, B a C a všetky tieto bloky používajú rovnaké pod bloku (d) Sub bloku (d) vediem LVS v čiastkových blokov úrovni a LVS uzavreté. Teraz som bežať LVS pre všetky bloky A, B a C. Potom blokov A a B mi LVS uzavreté ... ale blok C výsledku povedal: "LVS uzavreté na úrovni C, ale tam je chyba na LVS pod bloku (d) úroveň. . ktorý je rovnaký pod kameňmi som na všetkých úrovniach. Je to divné, pretože to hovoril, že na úrovni bloku C LVS uzavreté, ale na nižšej bloku (D) nie je ... s mojím vedomím, že ak máte na LVS a pod bloku na úrovni hornej časti na úrovni bloku by vám LVS chyba ... čo v mojom prípade mi nedáva bezkonkurenčné chyby. Dúfam, že niekto môže pomôcť.

Možno ste Chyba pripojenia v hornej časti hierarchie. láskavo po tom, čo presne sa chyba log súboru. thnks

Vďaka za rýchlu odpoveď - ale to je mám LVS uzavreté na najvyššej hierarchickej úrovni bloku C, a divná vec, keď vidím výsledok, že povedal, že pod bloku (d) má problém na tom ... aj keď v skutočnosti som sa sa LVS na nižšej úrovni bloku (D) a LVS je v poriadku, a tiež som použil rovnaké pod bloku (d) na bloky A a B, a dal mi zodpovedal LVS.

to sa občas stáva, keď sa u chýb v hornej časti. skontrolujte, či je to naozaj ukazuje na nižšej hierarchie. a čo nástroj pre overenie používate?

: D je falošná chyba. Hercules z Synopsys dávajú veľa toto. Budete musieť skontrolovať všetky chyby z hornej bunky C. Čo LVS nástroje, ktoré používate?

Nie, to nie je chyba v mojej skutočnej rozložení. Je to úplne chyba v overovaní nástrojov Assure .... v určitom bode nástroj na extrakciu nemôže získať sériu 10 odporu ... to je dôvod, prečo mi dáva túto chybu ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back