LPKF frézka

N

nandopg

Guest
Má niekto používa LPKF frézka? Ocenil by som, že nejakú pomoc v tejto záležitosti. Ďakujeme, že ste NandoPG

Používam lpkf 91 s MS-DOS systémom, čo potrebujete? : Onfire: Iberia

Ahoj Nandopg, akú pomoc potrebujete? Používam LPKF niekedy. felix1200

Použil som to predtým, čo budete potrebovať pomoc. Ak sa vaša otázka je jednoduchá, budem odpovedať odpoveď. Bigfoot

Aj v súčasnej dobe používajú frézovacie stroje LPKF. Najhoršie problém, ktorý som našiel, registráciu problémy medzi hornou a spodnej strany. Mám na mysli náhodné chyby, ktoré nič nemôže zbaviť. V opačnom prípade sa práca na tlačidlo OK.

Použil som dva modely, 91s a 95s. Obaja sú vhodné pre výrobu prototypov a môžete robiť úžasné veci s druhým modelom. Tam boli niekedy problémov s registráciou do obojstranných dosiek, ale dôvod bol, že vždy registračný kolíky neboli v úplne rovnakom riadku alebo Y súradnice ako "domáce" pozície. Niekedy ovládací softvér (BoardMaster) môžu obnoviť alebo zmeniť kalibrované "Home" pozície, ale to vyriešiť aktualizáciou na najnovšiu verziu. Hobbie

Ahoj všetkým, aký motor (vreteno), ktorý používa LPKF? S pozdravom

Mám Protomat C60 LPKF stroj a 5-ročné skúsenosti s ním. Mám tiež vybavenie pre zakrytie otvorov s meďou pri výrobe dosiek s metalizovanou otvormi. Žiadne vážne problémy nastali, čo som používal je. Samozrejme pozornosť musí byť venovaná pri prevádzke stroja, pretože je veľmi presné zariadenie. Problém je len v užívateľskej príručke, ktorá je veľmi chudobná a chýbajú veľmi dôležité informácie. Musel som sa naučiť, ako ovládať zariadenie po dobu 3 mesiacov:) problémov, uvedených v predchádzajúcich odsekoch (týkajúce sa polohy v osi Y pre obojstrannú dosky), možno ľahko vyriešiť niekoľko tipov a trikov. Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte sa opýtať:)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back