Lookign pre snímač úniku vody

V

vamanan

Guest
Ahoj, existuje nejaký senzor, ktorý detekuje únik vody?. Ak niekto používa tento senzor v ich obvode, prosím informujte ma. S pozdravom, Vamanan Kutty.

HI Vážení, áno, tam je mnoho druhov LEAKEAGE snímačov na trhu. S DIFFERTENT veľkosti. Môžete použiť akýkoľvek ukazovateľom hladiny TIEŽ. TÁTO vec môže tiež byť hotové s S OHM meter alebo s nejakou BUZZER okruh, ale tieto veci NIE JE PRE PRESSIONS dekompresnej MUSÍTE peňaženku pobi senzor. [Color = red] Žiadna veľká plný text vo fóre = krik! [/Color]

[Quote = vamanan] Je nejaký senzor, ktorý detekuje únik vody?. Ak niekto používa tento senzor v ich obvode, prosím informujte ma. [/Quote] Existujú 2 spôsoby, ako zistiť netesnosti. - Zmysel pre akumuláciu vody, ktorá prenikla na verejnosť. - Zmysel Loos vody z Foro úniku lodi. Mohli by ste popísať vaše inštalácie? Mohli by ste nám povedať, prečo úniku musí byť zistený? Chcete šetriť vodou? Chcete sa chrániť niečo, čo pred poškodením vodou?

šotek, ja som návrh na RO čistička vody. Mojím zámerom je chrániť všetku elektroniku vo vnútri prístroja. K dispozícii bude viac než 5 spoja s rúrkou a elektromagnetické ventily, filtre, RO membrány atď Ak existuje nejaký únik vody budú zhromažďované na spodnú dosku, ktorá má byť detekovaná.

Potom váš problém pomerne ľahko vyriešiť. Dajte pár elektród v mieste, kde presakovala voda zbierať (za predpokladu, že bude zhromažďovať tam pred , že dostane príležitosť k poškodeniu elektroniky). Bez vody sa odpor medzi elektródami je nekonečný. Keď sú zaplavené oboch elektród, bude odpor konečný, v závislosti od množstva elektrolytov vo vode a vzdialenosť medzi elektródami. Voda z vodovodu v mojej laboratóriu sa dáva asi 0,3 M po 10mm (merané som). Môžete pridať ďalší pevný odpor, aby delič napätia a pripojte ho k porovnávacím. PS Chcel by som pozvať vašu otázku do špecializovanej skupiny, senzor http://tech.groups.yahoo.com/group/sensorforum [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 6 min : [/color] [/size] Tu je fotografia z čidla úniku ROV (diaľkovo ovládané ponorná vozidla). Neviem, čo je na doske ciruit, myslím, že - komparátor.

Dva kusy neizolované drôty alebo PCB stopy a porovnávacie by mal fungovať .. pozri obrázok nižšie .. S pozdravom, IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back