lokálny port v obvode simulácia EM

W

winglj

Guest
Dobrý deň, mám otázku ohľadom miestne port v simuláciu obvodov EM. Práve teraz, môj okruh štruktúra medi stopy v jednej vrstve, a krajiny konečné lietadla na druhej vrstve. Chcel by som pripojiť niekoľko účinné zložky, ako sú diódy, kondenzátora a cievky na vrstvu medi stopy. Takže myslím, že by som mal definovať pár miestnych port (v IE3D) alebo na jednorazových port (v HFSS) na vrstvu medi stopy medzeru v simulátore EM, a po simuláciu, môžem kaskády SNP údaje spolu s S-parametrami súbor účinné zariadenia, aby si celý okruh výkon. Môj problém je, ak meď nie je stopy prekrývajú s rovinou krajiny konečné, ako môžem definovať lokálny port / paušálny port? Zdá sa, že ako IE3D a HFSS vyžadujú lokálny port definovaná s dvomi zvislými vrstvami prekrývajú dirigent. Toto je moja konštrukcia geometria ------------- xxx --------------------

Ahoj, Wing: Na IE3D, ak si + a - sú blízko pri sebe, môže sa nemusí prekrývať. Požiadavka na blízko + a - musia byť splnené. V opačnom prípade bude s-parametrami, nemusí byť presné. Ide.

Ahoj, Jian. Spomínam si na IE3D musíte sepecify Vertikálne alebo horizontálne obdĺžniková náplasť lokálny port. Takže, aký typ portov ste spomenul v nevyrovnanom "+""-" terminály režimu? Vďaka

Dobrý deň, winglj: Môžete použiť buď v lokálnej, alebo H-lokalizované port. Môžete tiež použiť dvoch rozširujúcich portov (+, -). V prípade, že si 2 terminály nie sú zarovnané, a to na rovnakom vrstiev a nie je vhodný pre rozšírenie portov, môžete pridať ďalšie drobné polygónov, aby boli vhodné pre v-lokalizovanej alebo H-lokalizované port. Malý efekt vytvorený malým navyše je v rovnakom poradí ako ostatné efekty spôsobené vaším nepravidelným portu configuaration rovnako. V skutočnosti, budete musieť pripojiť nejaký prvok, koncentrovaný v prístave, bude malý detail v súvislosti príčinou nejaký rozdiel v konečnom výsledku. Nemôžete za tento malý vplyv tiež. S pozdravom,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back